Miten päästä Ostrava

Suunnitteletko matkaa Ostrava? Mutta et tiedä, miten sinne pääsee? Vivanoda auttaa sinua järjestämään matkasi Ostrava etsimällä ja vertailemalla parhaita juna, bussi ja lentotarjouksia.

Junalla Ostrava

Juna on taloudellinen ja ekologinen tapa päästä Ostrava. Sen avulla pääset helposti Ostrava keskustaan ja voit nauttia nähtävyyksistä.

Bussilla Ostrava

Kaukoliikenteen bussi on erittäin edullinen kulkuväline Ostrava oleskeluun. Toisaalta bussilla matkustaminen Ostrava on paljon hitaampaa kuin junalla tai lentokoneella matkustaminen.

Lennot Ostrava

Lentäminen on nopein tapa päästä Ostrava. Siihen on kuitenkin lisättävä aika, joka kuluu Ostrava keskustan ulkopuolella sijaitsevalle lentoasemalle saapumiseen. Lentojen hinnat Ostrava ovat usein myös houkuttelevia.

Kuljetus Ostrava lukuina

Maa
Tšekin Tasavalta
Ostrava liikennöivien lentoyhtiöiden määrä
9
Ostrava asemien tai lentokenttien määrä
1 lentokenttää
3 asemaa
2 linja-autoasemaa
Etsi ja löydä lippuja Ostrava
Etsi majoitusta Ostrava
Miksi etsiä lippuja Ostrava matkustamiseen Vivanodan avulla?

Miksi etsiä lippuja Ostrava matkustamiseen Vivanodan avulla?

Kun suunnittelet matkaa Ostrava, on tärkeää valita kulkuväline tarpeiden, budjetin, ajan ja mukavuuden mukaan. Riippumatta siitä, matkustatko juna, bussi tai lento-lla, liikennevälinevalinnalla voi olla merkittävä vaikutus Ostrava matkasi hintaan ja laatuun. Siksi on tärkeää käyttää liikenne- ja hintavertailutyökalua ostaaksesi lipun Ostrava.

Vivanoda on kätevä työkalu, jonka avulla voit nopeasti löytää parhaat matkavaihtoehdot Ostrava hinnan, ajan ja laadun suhteen. Vivanodan avulla voit vertailla eri juna, bussi ja lentolippuja, joita on saatavilla matkallesi Ostrava. Näin löydät edullisimmat ja tarpeisiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Suosituimmat reitit Ostrava

Esittelemme suosituimmat reitit Ostrava kaikista Euroopan suurimmista kaupungeista joko juna, bussi tai lento-lla. Halusitpa sitten löytää halvimman lennon Ostrava, nopeimman junan tai mukavimman bussin, olemme koonneet kaikki tiedot, joita tarvitset, jotta voit suunnitella matkasi Ostrava luottavaisin mielin.

Matkustitpa sitten Praha, Wien, Katowice, Varsova, Budapest tai Bratislava tai jostain muusta Euroopan suurkaupungista, vertailemme eri liikennemuotoja auttaaksemme sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon päästäksesi Ostrava. Löydät tietoa suosituimmista reiteistä, liikenneyhtiöistä, matka-ajoista, lippujen hinnoista ja vinkkejä turvalliseen ja mukavaan matkustamiseen. Olemme myös antaneet vinkkejä siitä, miten voit säästää rahaa ja löytää parhaat hinnat Ostrava. Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit äärimmäistä mukavuutta, löydät kaikki vaihtoehdot, joiden avulla voit suunnitella matkasi Ostrava luottavaisin mielin.

Etsi ja löydä lippuja Ostrava
Etsi majoitusta Ostrava

Matkusta Ostrava junalla

Mitkä ovat juna-asemat kohteessa Ostrava?

Jos haluat päästä Ostrava junalla, voit valita 3 asemasta, mukaan lukien Ostrava hlavní nádraží , Ostrava Svinov ja Ostrava hl. n..

Ostrava hlavní nádraží
Asema, joka sijaitsee 2.0 km:n päässä Ostrava keskustasta.
Kartta
Ostrava Svinov
Asema, joka sijaitsee 5.4 km:n päässä Ostrava keskustasta.
Kartta
Ostrava hl. n.
Asema, joka sijaitsee 2.4 km:n päässä Ostrava keskustasta.
Kartta
Etsi junaliput Ostrava

Matkusta Ostrava bussilla

Vinkkejä halvemman bussilipun löytämiseksi Ostrava

Vaikka bussimatkailu sinänsä on edullinen tapa päästä Ostrava, on aina keinoja säästää vielä enemmän.

Jousta matkasi päivämäärän suhteen Ostrava
Jos sinulla ei ole tiettyä päivämäärää, jolloin haluat matkustaa bussilla Ostrava, kannattaa kokeilla useita päivämääriä ja välttää viikonloppuja, sillä liput Bauska, Brętowo, Ilowa, Medyka, Brzeg tai Pasohlávky ovat usein kalliimpia!
Älä odota varaamalla lippua Ostrava.
Kun olet löytänyt Vivanodasta edullisimman hinnan matkallesi Ostrava esimerkiksi Praha, Wien, Katowice, Varsova, Budapest tai Bratislava, valitse se ja sinut ohjataan liikenteenharjoittajan (FlixBus ja LEO Express) verkkosivuille. Suosittelemme varaamaan lippusi nopeasti, sillä hinnat voivat nousta nopeasti!
Tee kattava hintavertailu busseista Ostrava
Vivanodan avulla voit tarkastella, suodattaa ja valita kaikki FlixBus ja LEO Express tarjoukset yhdellä haulla. Matkustitpa sitten Praha, Wien, Katowice, Varsova, Budapest tai Bratislava, tämä helpottaa sinua löytämään tarjoukset, jotka vastaavat parhaiten kriteereitäsi hinnan, ajan ja keston suhteen.

Mitkä ovat bussiasemat kohteessa Ostrava?

Tässä on luettelo 2 linja-autoasemasta (tai pysäkistä), jotka palvelevat kaupungissa Ostrava.

Ostrava-Svinov
Bussiasema 5.5 km päässä kohteesta Ostrava
Kartta
Ostrava střed žel. st. (BUS)
Bussiasema 0.5 km päässä kohteesta Ostrava
Kartta
Etsi bussilippuja Ostrava

Lennä Ostrava

Joitakin vinkkejä halpoja lentoja Ostrava

Jotta voisit optimoida mahdollisuutesi löytää edullisimman lennon Ostrava, on olemassa muutama sääntö, joita kannattaa noudattaa. Muistutamme niistä tässä.

Suosi halpalentoyhtiöitä
Halpalentoyhtiöt Ostrava säästävät varmasti rahaa lennollasi. Kaikki palvelut koneessa eivät kuitenkaan useinkaan ole ilmaisia.
Valitse tietyt päivät lennon lähtöä varten
Vältä matkustamista Ostrava kiireisinä päivinä, kuten viikonloppuisin. Lennot Ostrava ovat usein paljon halvempia arkisin, erityisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin.
Vertaa hintoja lennoille kohteeseen Vivanoda
Vertaile aina kaikki Ostrava lentojen tarjoukset ja hinnat. Vivanodan kaltaisen alustan käyttäminen helpottaa tätä hakua.

Missä ovat Ostrava lentoasemat?

Jos haluat päästä Ostrava lentokoneella, saavu Mosnov -lentokentälle.

Mosnov
Lentokenttä on 19.6 km:n päässä Ostrava
Kartta
Etsi lentoja Ostrava

None

None
None
None