Matka kohteeseen Wien - Löydä parhaat tarjoukset

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

Wien: Suosituimpien reittien TOP 5

Varsova
Wien
Puola
Itävalta, Wien
Austrian AirlinesLOT Polish AirlinesÖBBRussian RailwaysLEO Express

Palvelu alkaen Varsova että Wien (555 Kilometriä Austrian Airlines, LOT Polish Airlines, ÖBB, Russian Railways tai LEO Express hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Voit valita kuljetusvälineesi, josta matkustaa Varsova että Wien: Kone, Juna tai Bussi.

 • Hanki hinnat
Hampuri
Wien
Saksa, Hampuri
Itävalta, Wien
Air BerlinAustrian AirlinesLufthansaDeutsche BahnÖBBFlixBus

Palvelu alkaen Hampuri että Wien (743 Kilometriä Air Berlin, Austrian Airlines, Lufthansa, Deutsche Bahn, ÖBB tai FlixBus hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Menossa Hampuri että Wien, voit valita 3 kuljetusmuodosta: Kone, Juna tai Bussi.

 • Hanki hinnat
Ostrava
Wien
Tšekin Tasavalta
Itävalta, Wien
ÖBBFlixBusRussian RailwaysLEO Express

Ostrava Wien matka, jonka etäisyys on 228 Kilometriä, ylläpitää Job Air, ÖBB, FlixBus, Russian Railways tai LEO Express.

Menossa Ostrava että Wien, voit valita 3 kuljetusmuodosta: Kone, Juna tai Bussi.

 • Hanki hinnat
München
Wien
Saksa, Baijeri
Itävalta, Wien
Austrian AirlinesLufthansaNiki AirlinesÖBBFlixBusMÁVHellö

München Wien matka, jonka etäisyys on 355 Kilometriä, ylläpitää Austrian Airlines, Lufthansa, Niki Airlines, ÖBB, FlixBus, MÁV tai Hellö.

Menossa München että Wien, voit valita 3 kuljetusmuodosta: Kone, Juna tai Bussi.

 • Hanki hinnat
Frankfurt am Main
Wien
Saksa, Hesse
Itävalta, Wien
Austrian AirlinesIran AirLufthansaNiki AirlinesDeutsche BahnÖBBFlixBusHellö

Frankfurt am Main Wien matka, jonka etäisyys on 598 Kilometriä, ylläpitää Austrian Airlines, Iran Air, Lufthansa, Niki Airlines, Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus tai Hellö.

Menossa Frankfurt am Main että Wien, voit valita 3 kuljetusmuodosta: Kone, Juna tai Bussi.

 • Hanki hinnat

Kuinka mennä bussilla Wien ?

Vinkkejä halvemman bussin löytämiseen kaupunkiin Wien

Vaikka bussikuljetus on jo taloudellinen tapa päästä Wien aina on tilaa vielä pienemmille säästöille.

Joustavat päivämäärät: hyödyksi bussimatkallesi Wien

Jos sinulla ei ole tarkkaa päivämäärää mennä Wien bussilla, on parempi testata useita päivämääriä välttämällä viikonloppuja, koska liput alkaen Wien ovat usein kalliimpia!

Vertaile eri linja-autojen tarjouksia Wien

Vivanodan avulla voit tarkastella, suodattaa ja valita kaikki Eurolines, FlixBus, WestBus, Eurolines CH, Hellö tai LEO Express-tarjoukset yhdessä haussa. Että lähdet München, Ostrava, Hampuri tai Varsova Tämän avulla on helpompaa löytää kriteerit, jotka parhaiten vastaavat kriteerejäsi hinnan, tuntien ja keston suhteen.

Varaa nopeasti bussimatka kohteeseen Wien

Kun löydät edullisimman hinnan Vivanodasta matkallesi Wien alkaen Varsova, Hampuri, Ostrava, München, Frankfurt am Main, Berliini tai Salzburg esimerkiksi valitse se ja sinut ohjataan WestBus, FlixBus tai Eurolines-kuljettajan verkkosivustoon. Suosittelemme varaamaan lippusi nopeasti, koska hinnat voivat nousta nopeasti!

Bussi pysähtyy Wien

Kun pääset Wien, linja-auto pudottaa sinut yhdestä kaupungin 8 linja-autoasemalta, jota liikenteenharjoittajat palvelevat:

 • Vienna (central station), Bussipysäkki noin 2.7 Kilometriä keskustasta Wien
 • Wien Flughafen Schwechat, Klo 17.1 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • Vienna Erdberg, Klo 3.7 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • Vienna Stadion Center, Klo 3.7 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • Vienna VIE, Klo 17.3 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • (VIB) Vienna International Busterminal, Klo 0.1 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • Wien Hütteldorf, Klo 8.4 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • Wien Westbahnhof, Klo 2.9 Kilometriä kaupungin keskustasta

Linja-autoyritykset mennä Wien

Seuraavaa oleskeluasi varten Wien, voit valita vähintään 6 linja-autoyrityksen joukosta matkustaa parhaimmissa olosuhteissa ja erittäin houkuttelevilla hinnoilla.

FlixBus on linja-autoyritys, joka toimii 12 maasta (Saksa, Tšekin Tasavalta, Itävalta, Italia, Puola, Slovakia, Unkari, Alankomaat, Kroatia, Slovenia, Ukraina ja Serbia Ja Montenegro) matkoja Wien ennallaan 65 kaupungissa, mukaan lukien Hampuri, Ostrava, München, Frankfurt am Main, Berliini, Salzburg, Linz, Venetsia, Nürnberg, Katowice, Sankt Polten, Bohumin, Köln, Bratislava, Attnang-Puchheim, Wels, Gyor, Budapest, Düsseldorf, Hannover, Wurzburg, Villach, Amstetten, Brno, Dresden, Regensburg, Stuttgart, Klagenfurt am Worthersee, Amsterdam ja Zagreb...

Linja-autoyrityksellä Eurolines on suora yhteys Wien vain yhdestä maasta (Ranska) ja kaupungista: Strasbourg

Linja-autoyrityksellä WestBus on suora yhteys Wien vain yhdestä maasta (Itävalta) ja kaupungista: Klagenfurt am Worthersee

Linja-autoyritys Hellö palvelee Wien keskeytyksettä 6 maasta (Saksa, Italia, Tšekin Tasavalta, Kroatia, Slovenia ja Ranska) 19 kaupungista: München, Frankfurt am Main, Berliini, Venetsia, Nürnberg, Milano, Brno, Dresden, Regensburg, Stuttgart, Zagreb, Ljubljana, Praha, Trieste, Maribor, Genova, Karlsruhe, Bolzano ja Strasbourg.

Linja-autoyritys LEO Express palvelee Wien keskeytyksettä 2 maasta (Puola ja Tšekin Tasavalta) 13 kaupungista: Varsova, Ostrava, Katowice, Bohumin, Brno, Olomouc, Sosnowiec, Czestochowa, Gliwice, Lodz, Zabrze, Mikulov ja Pasohlávky.

Linja-autoyritys Eurolines CH palvelee Wien keskeytyksettä 1 maasta (Sveitsi) 3 kaupungista: Zurich, Geneve ja Lausanne.

Kuinka päästä Wien junalla?

Rautatieyhtiöt tavoittavat Wien

Jos haluat varata junamatkasi Wien, löydä hinnat ja tarjoukset 4 rautatieyhtiön liikenteelle Wien.

MÁV on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 3 maasta (Saksa, Sveitsi ja Unkari) säännölliset junayhteydet Wien ja 10 kaupunkia: München, Zurich, Gyor, Budapest, Hegyeshalom, Mosonmagyarovar, Sargans, Buchs, Kelenfold ja Tatabanya.

Russian Railways on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 6 maasta (Puola, Tšekin Tasavalta, Italia, Valko-Venäjä, Monaco ja Ranska) säännölliset junayhteydet Wien ja 21 kaupunkia: Varsova, Ostrava, Katowice, Bohumin, Milano, Prerov, Breclav, Otrokovice, Zebrzydowice, Minsk, Brest, Baranavichy, Hranice na Morave, Orsha, Terespol, Verona, Genova, Bolzano, Monte Carlo, Bordighera ja Nizza.

Deutsche Bahn on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 2 maasta (Saksa ja Itävalta) säännölliset junayhteydet Wien ja 23 kaupunkia: Hampuri, Frankfurt am Main, Linz, Nürnberg, Sankt Polten, Köln, Wels, Düsseldorf, Hannover, Wurzburg, Regensburg, Passau, Koblenz, Gottingen, Mainz, Bonn, Duisburg, Kassel, Bochum, Dortmund, Essen, Fulda ja Aschaffenburg.

ÖBB-rautatieyhtiön junat yhdistävät kaupungin Wien asemilta 71 kaupungissa, mukaan lukien Varsova, Hampuri, Ostrava, München, Frankfurt am Main, Salzburg, Linz, Venetsia, Nürnberg, Katowice, Sankt Polten, Bohumin, Zurich, Köln, Attnang-Puchheim, Wels, Gyor, Budapest, Hannover, Rooma, Wurzburg, Villach, Amstetten, Regensburg, Innsbruck, Klagenfurt am Worthersee, Prerov, Hegyeshalom, Breclav ja Otrokovice, joka sijaitsee 7 maassa (Puola, Saksa, Tšekin Tasavalta, Itävalta, Italia, Sveitsi ja Unkari).

Pääasemia palveli kaupungissa Wien

Lähtevyydestäsi riippuen saavut Wien kaupungin 4 eri asemalla:

 • Wien Westbahnhof, Asema sijaitsee 2.8 Kilometriä of Wien (Central)
 • Wien Meidling, Klo 4.7 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • Wien Hbf, Klo 2.7 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • Wien Hütteldorf, Klo 0.1 Kilometriä kaupungin keskustasta
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)