Napoli
Matkusta suoraan Rooma kimppakyytiä, juna, bussi, lennot
Rooma
Katso hinnat

Miten päästä Napoli Rooma?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Napoli kohteesta Rooma ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Napoli Rooma, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Napoli ja Rooma väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus tai Fiumicino Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Napoli ja Rooma välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Napoli-Rooma-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Napoli Rooma sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Napoli Rooma

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Napoli Rooma, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Napoli Rooma junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Napoli-Rooma-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Napoli Rooma

Monet lennot yhdistävät Napoli ja Rooma päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Rooma ennätysajassa.

Kimppakyyti Napoli Rooma

Kimppakyyti Napoli ja Rooma välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Rooma hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Napoli tai Rooma.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Napoli Rooma -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Napoli Rooma

Lähtökaupunki
Napoli
Italia
Campania
Määränpääkaupunki
Rooma
Italia
Latium
Etäisyys
189 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, juna, bussi ja lennot.
Etsi Napoli Rooma lippuja
Etsi majoitusta Rooma
Suunnittele matkasi Napoli Rooma helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Napoli Rooma helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Napoli ja Rooma välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus tai Fiumicino Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Napoli ja Rooma välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Napoli ja Rooma välillä

Napoli Rooma lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Napoli Rooma sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Napoli ja Rooma välillä on nopein tapa matkustaa 189 km Napoli ja Rooma välillä.
Ympäristöhaitat Napoli ja Rooma välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Napoli Rooma voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Rooma matkustavien on usein saavuttava Napoli lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Napoli Rooma?
Saavutettavuus Napoli tai Rooma juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus Napoli ja Rooma välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Maisemat Napoli ja Rooma väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Joustavuus Napoli-Rooma-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Napoli-Rooma-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Napoli Rooma?
Palvelut junassa Napoli ja Rooma välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Napoli Rooma ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Rooma (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Napoli ja Rooma väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Napoli Rooma kulkevat 189 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Rooma.
Comfort Napoli-Rooma-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Kimppakyytien edut ja haitat Napoli Rooma?
Ystävällisyys Kimppakyyti Napoli ja Rooma välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Joustava Kimppakyyti Napoli Rooma on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Taloudellinen Kimppakyyti Napoli Rooma on usein edullisin tapa matkustaa.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Napoli-Rooma-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Napoli Rooma voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Napoli? Minne saavun Rooma?

Napoli lähtö bussiasemat

Napoli
Kartta
Naples
Kartta

Napoli lähtöasemat

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Kartta
Barra
Kartta
Napoli Porta Nolana
Kartta
Ponticelli
Kartta
Vesuvio - De Meis
Kartta
Via Gianturco
Kartta

Napoli lähtevät lentokentät

Naples
Kartta

Rooma saapuminen linja-autoasemat

Roma
Kartta
Roma Tiburtina
Kartta
Aeroporto Fiumicino
Kartta
Aeroporto Ciampino
Kartta

Rooma saapuminen asemat

Roma Termini
Kartta
Roma Tiburtina
Kartta
Ottaviano
Kartta

Rooma saapumislentokentät

Fiumicino
Kartta
Etsi Napoli Rooma lippuja
Etsi majoitusta Rooma

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Napoli ja Rooma välillä

Oletko päättänyt matkustaa Napoli Rooma ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Napoli ja Rooma väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Napoli Rooma. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Rooma, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Napoli Rooma. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Rooma.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Napoli ja Rooma väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Rooma viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Napoli-Rooma-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Rooma.

Bussi Napoli Rooma

Napoli ja Rooma välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat Napoli ja Rooma väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Napoli-Rooma-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Napoli-Rooma-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Lähtöjen tiheys Rooma Napoli vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Rooma, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Napoli-Rooma-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Napoli Rooma

FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Etsi bussilippuja Napoli Rooma

Junat Napoli Rooma

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Napoli Rooma. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Napoli ja Rooma välillä.

Junalippu Napoli Rooma kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Napoli Rooma riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Rooma ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Napoli Rooma. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Napoli ja Rooma välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Napoli ja Rooma väliseen junaan on mahdollista varata erityinen istumapaikka. Yhtiöstä riippuen tämä palvelu voi olla maksullinen. Istumapaikat voi varata verkossa tai aseman lipputoimistosta.

Junayhtiöt Napoli Rooma

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Etsi Napoli Rooma junaliput

Lennot Napoli Rooma

Lentoyhtiöt Napoli Rooma

Alitalia
Alitalia
Etsi lentoja Napoli Rooma

Kimppakyyti Napoli Rooma

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Napoli Rooma riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Napoli Rooma riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Napoli - Rooma voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Napoli ja Rooma, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Napoli ja Rooma välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Napoli ja Rooma välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

On mahdollista pyytää pysähdystä matkan varrella, kun matkustat kimppakyydillä Napoli Rooma, mutta se riippuu kuljettajasta ja muista matkustajista. On tärkeää tarkistaa asia kuljettajalta ennen varauksen tekemistä.

Kimppakyytijärjestelmä Napoli Rooma

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Napoli Rooma
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika