Suositeltu reitti
Oslo
Matkusta suoraan Bodo juna, lennot
Bodo
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Oslo
Matkusta juna Trondheim
Trondheim
Matkusta lennot, lautta, juna Bodo
Bodo
Katso hinnat

Miten päästä Oslo Bodo?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Oslo kohteesta Bodo ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Oslo Bodo, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Oslo ja Bodo väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Wideroe, VY tai Hurtigruten) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Oslo ja Bodo välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Oslo-Bodo-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Oslo Bodo sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Oslo Bodo lautalla

Oslo ja Bodo välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Oslo Bodo junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Oslo-Bodo-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Oslo Bodo

Monet lennot yhdistävät Oslo ja Bodo päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Bodo ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Oslo Bodo -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Oslo Bodo

Lähtökaupunki
Oslo
Norja
Määränpääkaupunki
Bodo
Norja
Etäisyys
839 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja lennot.
Etsi Oslo Bodo lippuja
Etsi majoitusta Bodo
Suunnittele matkasi Oslo Bodo helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Oslo Bodo helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Oslo ja Bodo välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Wideroe, VY tai Hurtigruten, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Oslo ja Bodo välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Oslo ja Bodo välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Oslo Bodo?
Nopeus Junat Oslo Bodo ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Oslo-Bodo-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Oslo Bodo?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Hinnat Oslo ja Bodo välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Oslo Bodo lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Oslo ja Bodo välillä on nopein tapa matkustaa 839 km Oslo ja Bodo välillä.
Turvatarkastukset Bodo matkustavien on usein saavuttava Oslo lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Oslo? Minne saavun Bodo?

Oslo lähtöasemat

Gardermoen OSL
Kartta
Oslo S
Kartta

Oslo lähtevät lentokentät

Oslo Gardermoen
Kartta
Sandefjord
Kartta

Bodo saapumissatamat

Bodø
Kartta

Bodo saapuminen asemat

Bodø
Kartta

Bodo saapumislentokentät

Bodo
Kartta
Etsi Oslo Bodo lippuja
Etsi majoitusta Bodo

Lautta Oslo Bodo

Jotkin Oslo ja Bodo välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Huomaa, että Oslo ja Bodo välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Auton ottaminen mukaan Oslo Bodo kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Oslo ja Bodo välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Lauttayhtiöt Oslo Bodo

Hurtigruten
Hurtigruten
Etsi Oslo Bodo lautta lippuja

Junat Oslo Bodo

Keskimääräinen junamatka-aika Oslo Bodo riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Bodo ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Oslo Bodo junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Oslo Bodo. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junayhtiöt Oslo Bodo

VY
VY
Etsi Oslo Bodo junaliput

Lennot Oslo Bodo

Lentoyhtiöt Oslo Bodo

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wideroe
Wideroe
Etsi lentoja Oslo Bodo

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika