Oslo
Matkusta suoraan Fredrikstad juna
Fredrikstad
Katso hinnat

Miten päästä Oslo Fredrikstad?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Oslo kohteesta Fredrikstad ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Oslo Fredrikstad, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Oslo ja Fredrikstad väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VY) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Oslo ja Fredrikstad välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Oslo-Fredrikstad-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Oslo Fredrikstad sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Oslo Fredrikstad junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Oslo-Fredrikstad-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Oslo Fredrikstad -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Oslo Fredrikstad

Lähtökaupunki
Oslo
Norja
Määränpääkaupunki
Fredrikstad
Norja
Etäisyys
78 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna.
Etsi Oslo Fredrikstad lippuja
Etsi majoitusta Fredrikstad
Suunnittele matkasi Oslo Fredrikstad helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Oslo Fredrikstad helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Oslo ja Fredrikstad välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VY, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Oslo ja Fredrikstad välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Oslo? Minne saavun Fredrikstad?

Oslo lähtöasemat

Oslo S
Kartta

Fredrikstad saapuminen asemat

Fredrikstad
Kartta
Etsi Oslo Fredrikstad lippuja
Etsi majoitusta Fredrikstad

Junat Oslo Fredrikstad

Keskimääräinen junamatka-aika Oslo Fredrikstad riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Fredrikstad ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Oslo Fredrikstad. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Oslo Fredrikstad. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Oslo ja Fredrikstad välillä.

Junayhtiöt Oslo Fredrikstad

VY
VY
Etsi Oslo Fredrikstad junaliput

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika