Suositeltu reitti
Rhodes
Matkusta suoraan Heraklion lennot, lautta
Heraklion
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Rhodes
Matkusta lautta Santorini
Santorini
Matkusta lautta, lennot Heraklion
Heraklion
Katso hinnat
Rhodes
Matkusta lautta Diafani
Diafani
Matkusta lautta Heraklion
Heraklion
Katso hinnat

Miten päästä Rhodes Heraklion?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Rhodes kohteesta Heraklion ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Rhodes Heraklion, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Rhodes ja Heraklion väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Aegean Airlines, Olympic Air, Cyprus Airways, Hellenic Seaways tai Sea Jets) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Rhodes ja Heraklion välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Rhodes-Heraklion-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Rhodes Heraklion sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Lennot Rhodes Heraklion

Monet lennot yhdistävät Rhodes ja Heraklion päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Heraklion ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Rhodes Heraklion -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Rhodes Heraklion

Lähtökaupunki
Rhodes
Kreikka
Dodecanese
Määränpääkaupunki
Heraklion
Kreikka
Kreeta
Etäisyys
305 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja lautta.
Etsi Rhodes Heraklion lippuja
Etsi majoitusta Heraklion
Suunnittele matkasi Rhodes Heraklion helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Rhodes Heraklion helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Rhodes ja Heraklion välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Aegean Airlines, Olympic Air, Cyprus Airways, Hellenic Seaways tai Sea Jets, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Rhodes ja Heraklion välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Rhodes? Minne saavun Heraklion?

Rhodes lähtevät lentokentät

Diagoras
Kartta

Heraklion saapumislentokentät

N. Kazantzakis
Kartta
Etsi Rhodes Heraklion lippuja
Etsi majoitusta Heraklion

Lennot Rhodes Heraklion

Lentoyhtiöt Rhodes Heraklion

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Etsi lentoja Rhodes Heraklion
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika