Matkusta kohteesta Rhodes kohteeseen Heraklion

Suunnittele matkasi Rhodesista Heraklionan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Rhodesista Heraklionan vuonna kone, lautta

 • Valitse haluamasi reitti
 • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Rhodes
Heraklion
/
 • Hanki hinnat
2
Rhodes
Santorini
Heraklion
/
 • Hanki hinnat

Matkustaa Rhodes Heraklion

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys305 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Rhodes kohteeseen Heraklion?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Rhodes Heraklionn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
 • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
 • Hanki Rhodes Heraklionn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
 • Etsi Rhodesin ja Heraklionn kaupungit kartalla sekä reitillä Rhodes Heraklion ja eri yhteyspisteet (Heraklionin lauttaterminaali, N. Kazantzakisin lentokenttä, Diagorasin lentokenttä, Rhodesin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
 • Etsi hotelleja kohteesta Heraklion

Kaikki liikennemuodot Rhodes Heraklion

Jos olet jo valinnut kuljetusmuodon, jolla haluat matkustaa, siirry suoraan omaan kohtaan:

Halvat lennot Rhodes että Heraklion

Tässä on muutamia vinkkejä, joista voi olla hyötyä saadaksesi parhaat tarjoukset, joista lentää Rhodes että Heraklion:

 • On erittäin suositeltavaa varata Rhodes Heraklion lento useita viikkoja (tai jopa kuukausia) etukäteen. Tämä on yksi lentoteollisuuden tärkeimmistä säännöistä: vapaa-ajanmatkustajat, jotka haluavat maksaa vähemmän varauksia aikaisin; liikematkailijat haluavat maksaa enemmän, mutta varaa myöhässä.
 • Se on usein halvempaa lentää Rhodes-Heraklion reitti kytketyillä lennoilla.

Lähtölentokenttä Rhodes

 • RHO Diagoras

Saapuminen lentokentälle Heraklion

 • HER N. Kazantzakis

Mistä lentoyhtiöt lentävät Rhodes että Heraklion ?

Cyprus Airways, Olympic Air ja Aegean Airlines ovat 3 lentoyhtiötä, jotka palvelevat lentoreittiä Rhodes Heraklion suoralla lennolla.
Cyprus Airways Rhodes HeraklionOlympic Air Rhodes HeraklionAegean Airlines Rhodes Heraklion

Rhodes että Heraklion lautta

Purjehdus lautalla Heraklion alkaen Rhodes on yksi parhaista tavoista tavoittaa Heraklion ja löydä kaupunki ja sen ympäristö. Toisin kuin muut liikennemuodot, lomat alkavat heti, kun saapuvat alukselle, jossa hyödynnät Aigaion Pelagos: n tarjoamia palveluita. Vivanoda näyttää kaikki lautta tarjoukset eri yrityksiltä auttaakseen sinua saamaan alhaisimman hinnan Rhodes Heraklion lauttahinnat.

Miksi matkustaa lautalla Rhodes että Heraklion?

 • Vältä väsymystä, toisin kuin autosi ajaminen. Tulet saapumaan Heraklion tyhjennetty kaikesta stressistä ja täysin rento.
 • Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen kuljetus välillä Rhodes ja Heraklion kun olet perheen ja etenkin lasten kanssa.
 • Et ole huolissasi matkalaukkujen määrästä Risteyksen aikana Rhodes että Heraklion, koska kaikki laukut sisältyvät autoosi, lisämaksua ei tarvita.

Rhodes lauttaterminaalit

Esitä itsesi Lauttaterminaalissa Rhodes noudattaen yrityksen Aigaion Pelagos asettamaa määräaikaa. Tämän ajan kuluttua varauksesi ei ole enää turvattu. at Rhodes, esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi) ja varauksen tiedostonumero Aigaion Pelagos-laskureissa. Jos olet moottoroitu, rekisteröinti tapahtuu ajoneuvojen jonoon.
 • Rhodes

Heraklion lauttaterminaalit

 • Heraklion

Mitkä ovat lauttayhtiöt, jotka purjehtivat välillä Rhodes ja Heraklion?

Nouset yhteen Aigaion Pelagos: n aluksista, joka on tällä hetkellä ainoa lauttayhtiö Heraklion.

Aigaion Pelagos Rhodes Heraklion

Mitkä kuljetusyritykset menevät Rhodesista Heraklionan?

Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Rhodesin sataman ja Diafaniin välillä (Diafani, 0.1 km). ja välillä Diafani ja Heraklion, jossa he palvelevat satamia Diafani ja Heraklion vastaavasti 0.1 km ja 1.6 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Blue Star Ferries-lautat tekevät rajan Rhodesin sataman ja Santoriniin välillä (Santorini, 3 km).
Hellenic Seaways-alukset käyttävät meriliikennettä välillä Santorini ja Heraklion, jossa he palvelevat satamia Santorini ja Heraklion vastaavasti 3 km ja 1.6 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Rhodesin sataman ja Heraklionin välillä (Heraklion, 1.6 km).
Sea Jets-lautat tekevät rajan välillä Santorini ja Heraklion, jossa he palvelevat satamia Santorini ja Heraklion vastaavasti 3 km ja 1.6 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Lentoyhtiöt
Cyprus Airways tekee lennon lähtevät Diagoras RHO: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Rhodesin keskustasta Heraklioniin (saapuminen N. Kazantzakis HER: n lentokentälle)
Olympic Air takaa pyörimisen Diagoras RHO: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Rhodes Centre, Kreikka) osoitteesta Heraklion (palvelevat N. Kazantzakis HER: n lentokenttää)
Aegean Airlines käyttää lentoa lähtevät Diagoras RHO: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Rhodesin keskustasta Heraklioniin (saapuminen N. Kazantzakis HER: n lentokentälle)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)