Matkusta kohteesta Rhodes kohteeseen Korfu

Suunnittele matkasi Rhodesista Korfuan vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Rhodesista Korfuan vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Rhodes
Korfu
  • Hanki hinnat

Matkustaa Rhodes Korfu

Kuljetusmuodotkone
etäisyys808 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Rhodes että Korfu ?

Olet valinnut Korfu seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Rhodes ja miten löytää paras Rhodes että Korfu kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot mennä Korfu alkaen Rhodes, säästät aikaa ja rahaa! Syötä matkustuspäiväsi vain Korfu ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Rhodes - Korfu tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot Vueling Airlines, Wizzair, Aegean Airlines, Ryanair, Blu-express tai Easyjetista Korfu.

Kaikki liikennemuodot Rhodes Korfu

Jos haluat matkustaa Rhodesista (Dodecanese, Kreikka) Korfuan (Jooniansaaret, Kreikka) 808 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Ei suoraa lentoa voit lentää Korfuan Rhodesista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Rhodes-Rooma ja Rooma-Korfu
Jätä Rhodes ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Diagoras RHO: n lentokentälle 14 km: een, kun haluat tehdä lennon Roomaiin (Fiumicino Airport, IATA-koodi: FCO], jota hallinnoi Vueling Airlines tai Easyjet.Roomaista ota toinen kone Aegean Airlines, Blu-express tai Ryanair: llä, joka vie sinut Corfu I. Kapodistriasn lentokentälle (Korfu, Kreikka).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)