Matkusta kohteesta Rhodes kohteeseen Kos

Suunnittele matkasi Rhodesista Kosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Rhodesista Kosan vuonna kone, lautta

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Rhodes
Kos
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Rhodes Kos

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys98 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Rhodes kohteeseen Kos?

Tarjoamme 1 reittiä lautta, konevalmistella Rhodes Kosn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Rhodes Kosn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Rhodesin ja Kosn kaupungit kartalla sekä reitillä Rhodes Kos ja eri yhteyspisteet (Kosin lentokenttä, Kosin lauttaterminaali, Kosin lauttaterminaali, Diagorasin lentokenttä, Rhodesin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Kos

Mitkä kuljetusyritykset menevät Rhodesista Kosan?

Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Rhodesin sataman ja Kosin välillä (Kos, 0.5 km).
Blue Star Ferries-lautat tekevät rajan välillä Rhodes ja Kos, jossa he palvelevat satamia Rhodes ja Kos vastaavasti 0.5 km ja 1 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Lentoyhtiöt
Olympic Air tekee lennon lähtevät Diagoras RHO: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Rhodesin keskustasta Kosiin (saapuminen Kos KGS: n lentokentälle)

Kaikki liikennemuodot Rhodes Kos

Jos haluat matkustaa Rhodesista (Dodecanese, Kreikka) Kosan (Dodecanese, Kreikka) 98 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
On suora lauttaliikenne, jonka avulla pääset Kosiin Rhodesista.
Tulet Rhodesin satamaan 0.5 km de Rhodesiin Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries-aluksella. Vene laittaa Kosn satamaan 1 km: ta Kosista. Suosittelemme, että tulet Rhodesin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Suora lento Rhodes> Kos on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Rhodes ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Diagoras RHO: n lentokentälle 14 km: een, kun haluat tehdä lennon Kosiin (Kos Airport, IATA-koodi: KGS], jota hallinnoi Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)