Matkusta kohteesta Tukholma kohteeseen Göteborg

Suunnittele matkasi Tukholmaista Göteborgan vuonna juna, bussi, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Tukholmaista Göteborgan vuonna kone, juna, bussi

 • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Tukholma
Göteborg
/
/
 • Hanki hinnat

Matkustaa Tukholma Göteborg

Kuljetusmuodotkone, bussi, juna
etäisyys397 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Tukholma että Göteborg ?

Suunnittelet matkaa Tukholma että Göteborg ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Tukholma Göteborg? Useiden verkkosivustojen selaaminen yksinkertaisen tiedon saamiseksi ja matkan varaamiseksi on aina erittäin työlästä.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, junat ja lennot päästä Göteborg. Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Göteborg anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Tukholma - Göteborg tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot, junat ja bussit FlixBus, Swebus, Malmo Aviation, SJ, Avies, SAS - Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle tai NettBussista Göteborg.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Tukholmaista Göteborgan?

Rautatieyritykset
Snälltåget tarjoaa linjan Tukholma-Norrkoping -juna lähtee Stockholm Centralstationin asemalta (0.5 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Norrköping Centralstationn asemaa saavuttaessa (0.2 km keskustasta)
SJ käyttää linjaa Tukholmaista Göteborgiin ja -juna Stockholm Centralstationin asemalta Göteborg Centralstation-asemalle ( Ruotsi)
Bussiyhtiöt
Bussioperaattori FlixBus tarjoaa linja-autoliikennettä Stockholmin bussiterminaalista Tukholmaissa ja Gothenburgn linja-autoasemalta ( Ruotsi)
Swebus on operaattori, jonka avulla voit matkustaa linjalla välillä Tukholma City (palvelevat Stockholm linja-autoasema on 0.5 km keskustassa) ja Göteborg City, jossa bussi pudottaa sinut pois Göteborg Nils Ericsonterminal Linja-autoasema sijaitsee noin 1.7 km keskustasta.
NettBuss-bussiliikenne pyörii Stockholmin bussiterminaalista Tukholmaissa ja Göteborg Nils Ericsonterminaln linja-autoasemalta ( Ruotsi)
Bus4You-verkko sisältää väylän välillä Tukholma City (palvelevat Stockholm linja-autoasema on 0.5 km keskustassa) ja Göteborg City, jossa bussi pudottaa sinut pois Göteborg Nils Ericsonterminal Linja-autoasema sijaitsee noin 1.7 km keskustasta.
Lentoyhtiöt
Norwegian Air Shuttle tekee lennon lähtevät Arlanda ARN: n lentokentältä, joka sijaitsee 37 km: n päässä Tukholmain keskustasta Göteborgiin (saapuminen Landvetter GOT: n lentokentälle)
SAS - Scandinavian Airlines takaa pyörimisen Arlanda ARN: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Tukholma Centre, Ruotsi) osoitteesta Göteborg (palvelevat Landvetter GOT: n lentokenttää)
Malmo Aviation käyttää lentoa lähtevät Bromma BMA: n lentokentältä, joka sijaitsee 7.6 km: n päässä Tukholmain keskustasta Göteborgiin (saapuminen Landvetter GOT: n lentokentälle)
Avies tarjoaa lentoyhteyden Bromma BMA: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Tukholma Centre, Ruotsi) osoitteesta Jonkoping (palvelevat Axamo JKG: n lentokenttää)

Kaikki liikennemuodot Tukholma Göteborg

Jos sinulla on asetuksia tietylle kuljetusmuodolle, saat lisätietoja seuraavista osioista:

Halvat lennot Tukholma että Göteborg

Tässä on muutamia vinkkejä, joista voi olla hyötyä saadaksesi parhaat tarjoukset, joista lentää Tukholma että Göteborg:

 • Älä odota päivää ennen matkaa varataksesi Tukholma Göteborg lento, koska hintojen pitäisi olla erittäin korkeat. Useimmiten tämä on tuotonhallintasääntö numero yksi: halvin hinta on saatavana kauan ennen lähtöä (tämä on tarkoitettu vapaa-ajan asiakkaille, jotka ovat tottuneet varaamaan aikaisin).
 • Pitemmästä matka-ajasta huolimatta Tukholma-Göteborg reitin tulisi olla halvempi kytketyillä lennoilla.

Lähtölentokenttä Tukholma

 • ARN Arlanda
 • BMA Bromma

Kohdelentokenttä Göteborg

 • GOT Landvetter

Mistä lentoyhtiöt lentävät Tukholma että Göteborg ?

Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines ja Malmo Aviation ovat 3 lentoyhtiötä, jotka palvelevat lentoreittiä Tukholma Göteborg suoralla lennolla.
Norwegian Air Shuttle Tukholma GöteborgSAS - Scandinavian Airlines Tukholma GöteborgMalmo Aviation Tukholma Göteborg

juna Tukholma että Göteborg

Onko mahdollista mennä suoraan junalla Tukholma että Göteborg?

Kyllä, on mahdollista siirtyä Tukholma että Göteborg junalla tekemättä muutoksia. Huomaa, että viikonpäivästä riippuen aikataulu voi muuttua ja suorat junat eivät välttämättä toimi päivittäin. Tarkista hinnat ja saatavuus käynnistämällä nyt haku a Tukholma-Göteborg junalippu Vivanodassa.

Tukholma Göteborg junayhtiöt

Tätä matkaa varten on vain yksi rautatieyritys: SJ.
SJ Tukholma Göteborg

Rautatieasemat alkaen Tukholma

 • Stockholm Centralstation

Rautatieasemat kaupungissa Göteborg

 • Göteborg Centralstation

Juna Tukholma Göteborg

Rautatieasema välillä Tukholma ja Göteborg palvelevat kaukoliikenteen junat, jotka ovat nopeampia kuin alueelliset junat.

Tukholma että Göteborg bussi

Jos etsit linja-autoliikennettä Tukholma että Göteborg, olet onnekas, koska siellä todella on suora palvelu.

Saatat kysyä, kannattaako matkustaa linja-autolla välillä Tukholma ja Göteborg ja mitä tämän kuljetusmuodon etuja voi olla. Tässä on joitain syitä, jotka voivat kannustaa sinua bussilla Göteborg.

 • Erittäin alhaiset hinnat! PäälläTukholma Göteborg Linja-, rahdinkuljetushinnat ovat usein lyömättömiä verrattuna muihin kuljetusmuotoihin: autoliikenteen tai junan.
 • Nämä ovat ammattikuljettajia, jotka ajavat sinut Göteborg turvallisesti ja varmasti.
 • Kesäkuukauden aikana unohda lämpöaalto lähes kaikkien ilmastointilaitteiden ansiosta Tukholma Göteborg valmentajat on varustettu.

Bussi pysähtyy sisään Tukholma

Sinun on saapuva Tukholma lopeta välillä 15 minuuttia - 30 minuuttia, linja-autoyhtiöstä riippuen, ennen lippusi ilmoittamaa lähtöaikaa. Yleensä kohde "Göteborg'näkyy linja-autossa muiden kaupunkien kanssa. Sitten sinun tarvitsee vain vahvistaa lippu Bus4You, NettBuss, Swebus tai FlixBus-kuljettajan kanssa, tallettaa matkalaukkusi tavaratilaan ja löytää istuin.

 • Stockholm

Saapuminen linja - autoasemille Göteborg

Heti kun valmentaja pysähtyy Göteborg, varmista, että et jätä mitään istuimellesi tai unohda matkatavarasi.

 • Gothenburg
 • Göteborg Nils Ericsonterminal
 • Liseberg station

Mitkä linja-autoyritykset matkustavat välillä Tukholma ja Göteborg?

FlixBus, Swebus, NettBuss ja Bus4You ovat linja-autoa käyttävät linja-autoyritykset Tukholma Göteborg suoralla palvelulla.

FlixBus Tukholma GöteborgSwebus Tukholma GöteborgNettBuss Tukholma GöteborgBus4You Tukholma Göteborg

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)