Tukholma
Matkusta suoraan Göteborg bussi, lennot, juna
Göteborg
Katso hinnat

Miten päästä Tukholma Göteborg?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tukholma kohteesta Göteborg ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Tukholma Göteborg, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Tukholma ja Göteborg väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus tai VY Buss - NettBuss) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Tukholma ja Göteborg välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Tukholma-Göteborg-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Tukholma Göteborg sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Tukholma Göteborg

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Tukholma Göteborg, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Tukholma Göteborg junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Tukholma-Göteborg-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Tukholma Göteborg

Monet lennot yhdistävät Tukholma ja Göteborg päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Göteborg ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Tukholma Göteborg -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Tukholma Göteborg

Lähtökaupunki
Tukholma
Ruotsi
Määränpääkaupunki
Göteborg
Ruotsi
Etäisyys
397 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, lennot ja juna.
Etsi Tukholma Göteborg lippuja
Etsi majoitusta Göteborg
Suunnittele matkasi Tukholma Göteborg helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Tukholma Göteborg helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Tukholma ja Göteborg välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus tai VY Buss - NettBuss, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Tukholma ja Göteborg välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Tukholma ja Göteborg välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Tukholma Göteborg?
Nopeus Junat Tukholma Göteborg ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Maisemat Tukholma ja Göteborg väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Tukholma-Göteborg-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Tukholma-Göteborg-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Tukholma Göteborg?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Tukholma ja Göteborg väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Tukholma Göteborg ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Göteborg (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Tukholma-Göteborg-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Tukholma Göteborg kulkevat 397 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Göteborg.
Tukholma Göteborg lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Tukholma ja Göteborg välillä on nopein tapa matkustaa 397 km Tukholma ja Göteborg välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Tukholma Göteborg sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Göteborg matkustavien on usein saavuttava Tukholma lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Tukholma Göteborg voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Tukholma? Minne saavun Göteborg?

Tukholma lähtö bussiasemat

Stockholm
Kartta
Karolinska institutet
Kartta

Tukholma lähtöasemat

Stockholm Centralstation
Kartta

Tukholma lähtevät lentokentät

Arlanda
Kartta
Bromma
Kartta

Göteborg saapuminen linja-autoasemat

Gothenburg
Kartta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Kartta
Liseberg station
Kartta
Landvetter flygplats
Kartta

Göteborg saapuminen asemat

Göteborg Centralstation
Kartta

Göteborg saapumislentokentät

Landvetter
Kartta
Etsi Tukholma Göteborg lippuja
Etsi majoitusta Göteborg

Bussi Tukholma Göteborg

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Tukholma-Göteborg-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Tukholma ja Göteborg välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Tukholma-Göteborg-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Lähtöjen tiheys Göteborg Tukholma vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Göteborg, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Tukholma Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Etsi bussilippuja Tukholma Göteborg

Junat Tukholma Göteborg

Keskimääräinen junamatka-aika Tukholma Göteborg riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Göteborg ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Tukholma Göteborg. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Tukholma ja Göteborg välillä.

Tukholma ja Göteborg välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippu Tukholma Göteborg kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Tukholma Göteborg

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Etsi Tukholma Göteborg junaliput

Lennot Tukholma Göteborg

Lentoyhtiöt Tukholma Göteborg

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Avies
Avies
Etsi lentoja Tukholma Göteborg
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika