Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Bryssel lennot
Bryssel
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Amsterdam
Amsterdam
Matkusta bussi, kimppakyytiä, juna Bryssel
Bryssel
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Matkusta bussi, lennot Bryssel
Bryssel
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Bryssel?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Bryssel ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Bryssel, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Bryssel väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Eurostar, Thalys, ALSA, Eurolines tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Bryssel välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Bryssel-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Bryssel sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Bryssel lautalla

Helsinki ja Bryssel välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Bryssel

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Bryssel, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Bryssel junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Bryssel-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Bryssel

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Bryssel päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Bryssel ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Bryssel -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Bryssel

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Bryssel
Belgia
Etäisyys
1648 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Bryssel lippuja
Etsi majoitusta Bryssel
Suunnittele matkasi Helsinki Bryssel helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Bryssel helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Bryssel välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Eurostar, Thalys, ALSA, Eurolines tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Bryssel välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Bryssel välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Bryssel?
Saavutettavuus Helsinki tai Bryssel juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus Helsinki ja Bryssel välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Bryssel ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Helsinki-Bryssel-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Bryssel-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Bryssel?
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Bryssel väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Mukavuus Helsinki-Bryssel-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Bryssel suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Joustavuus Helsinki ja Bryssel välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Bryssel matkan suunnittelua.
Kesto Helsinki ja Bryssel välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Bryssel.
Hinnat Helsinki ja Bryssel välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Bryssel?
Palvelut junassa Helsinki ja Bryssel välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Bryssel ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Bryssel (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Bryssel väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Helsinki-Bryssel-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Bryssel kulkevat 1648 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Bryssel.
Helsinki Bryssel lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Bryssel välillä on nopein tapa matkustaa 1648 km Helsinki ja Bryssel välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Bryssel sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Bryssel välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Bryssel voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Bryssel matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Bryssel?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Bryssel saapuminen linja-autoasemat

Bruxelles-Nord
Kartta
Bruxelles-Midi
Kartta
Rue du Cardinal Mercier
Kartta
Brussels Airport
Kartta

Bryssel saapuminen asemat

Bruxelles-Midi
Kartta

Bryssel saapumislentokentät

Brussels-Zaventem International
Kartta
Etsi Helsinki Bryssel lippuja
Etsi majoitusta Bryssel

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Bryssel välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Bryssel ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Bryssel väliselle matkallesi.

  • 1. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Bryssel välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Bryssel välisellä matkallasi.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Bryssel. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Bryssel.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Bryssel väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Bryssel ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Lautta Helsinki Bryssel

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Bryssel välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Bryssel kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Bryssel välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Jotkin Helsinki ja Bryssel välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lauttalipun hinta Helsinki Bryssel voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Bryssel suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Bryssel kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Bryssel välillä. Huomaa, että Helsinki ja Bryssel välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Bryssel johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttayhtiöt Helsinki Bryssel

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Etsi Helsinki Bryssel lautta lippuja

Bussi Helsinki Bryssel

Lähtöjen tiheys Bryssel Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Bryssel, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Bryssel-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Bryssel-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Useimmat Helsinki ja Bryssel väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Bryssel vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Bryssel Vivanodalla.

Opiskelijat, seniorit ja lapset voivat saada alennuksia bussilipuista Helsinki Bryssel joillakin bussiyhtiöillä. Suosittelemme tarkistamaan tämän, kun etsit lippua Vivanodasta, ja muistathan ilmoittaa ikäsi. Sen jälkeen näet ikäryhmääsi koskevat hinnat.

Bussiyhtiöt Helsinki Bryssel

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Etsi bussilippuja Helsinki Bryssel

Junat Helsinki Bryssel

Junalippuja Helsinki Bryssel voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Bryssel. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Bryssel riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Bryssel ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Helsinki Bryssel kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Helsinki ja Bryssel välisissä junissa on luiskat ja varatut istumapaikat pyörätuolin käyttäjille ja liikuntarajoitteisille matkustajille. Vammaisia matkustajia kehotetaan ottamaan yhteyttä avustajapalveluun ennen matkaa lisäapua ja optimaalista hoitoa varten Helsinki.

Helsinki ja Bryssel välisen reitin liput voi noutaa asemalta, tulostaa kotona tai suoraan matkapuhelimesta. Joillakin asemilla on myös mahdollista noutaa liput itsepalvelukioskista.

Junayhtiöt Helsinki Bryssel

Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
Etsi Helsinki Bryssel junaliput

Lennot Helsinki Bryssel

Lentoyhtiöt Helsinki Bryssel

Air Malta
Air Malta
Air Serbia
Air Serbia
Finnair
Finnair
KLM
KLM
Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
British Airways
British Airways
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Easyjet
Easyjet
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Etsi lentoja Helsinki Bryssel

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika