Helsinki
Matkusta suoraan Lappeenranta juna
Lappeenranta
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Lappeenranta?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Lappeenranta ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Lappeenranta, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Lappeenranta väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Lappeenranta välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Lappeenranta-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Lappeenranta sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Lappeenranta junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Lappeenranta-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Lappeenranta -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Lappeenranta

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Lappeenranta
Suomi
Etäisyys
203 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna.
Etsi Helsinki Lappeenranta lippuja
Etsi majoitusta Lappeenranta
Suunnittele matkasi Helsinki Lappeenranta helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Lappeenranta helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Lappeenranta välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Lappeenranta välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Lappeenranta?

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Lappeenranta saapuminen asemat

Lappeenranta
Kartta
Vainikkala
Kartta
Muukko
Kartta
Pulsa
Kartta
Tapavainola
Kartta
Raippo
Kartta
Lauritsala
Kartta
Joutseno
Kartta
Etsi Helsinki Lappeenranta lippuja
Etsi majoitusta Lappeenranta

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Lappeenranta välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Lappeenranta ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Lappeenranta väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Lappeenranta. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Lappeenranta, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Lappeenranta välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Lappeenranta välisellä matkallasi.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Lappeenranta väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Lappeenranta ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Junat Helsinki Lappeenranta

Helsinki ja Lappeenranta välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Lappeenranta. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippuja Helsinki Lappeenranta voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junalippu Helsinki Lappeenranta kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Lappeenranta riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Lappeenranta ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Lappeenranta. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Lappeenranta välillä.

Junayhtiöt Helsinki Lappeenranta

VR
VR
Etsi Helsinki Lappeenranta junaliput

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika