Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Kittila lennot
Kittila
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta juna Tampere
Tampere
Matkusta lennot Kittila
Kittila
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Kittila?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Kittila ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Kittila, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Kittila väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Blue1 tai FlyBE) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Kittila välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Kittila-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Kittila sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Kittila junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Kittila-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Kittila

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Kittila päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Kittila ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Kittila -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Kittila

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Kittila
Suomi
Etäisyys
832 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Kittila lippuja
Etsi majoitusta Kittila
Suunnittele matkasi Helsinki Kittila helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Kittila helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Kittila välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Blue1 tai FlyBE, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Kittila välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Kittila välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Kittila?
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Kittila-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Mukavuus Helsinki ja Kittila välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Helsinki tai Kittila juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Helsinki-Kittila-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Kittila-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Helsinki Kittila lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Kittila välillä on nopein tapa matkustaa 832 km Helsinki ja Kittila välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Kittila sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Kittila voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Kittila välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Kittila matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Kittila?

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Kittila saapumislentokentät

Kittila
Kartta
Etsi Helsinki Kittila lippuja
Etsi majoitusta Kittila

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Kittila välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Kittila ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Kittila väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Kittila. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Kittila, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Kittila väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Kittila ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Kittila välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Kittila välisellä matkallasi.

Junat Helsinki Kittila

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Kittila riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Kittila ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippuja Helsinki Kittila voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Kittila. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Kittila. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Kittila välillä.

Junalippu Helsinki Kittila kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Helsinki ja Kittila välisissä junissa on tarjolla joko baarivaunuissa tai mobiilipalvelun kautta tarjottavia aterioita, kuten välipaloja, juomia ja lämpimiä aterioita.

Junayhtiöt Helsinki Kittila

VR
VR
Etsi Helsinki Kittila junaliput

Lennot Helsinki Kittila

Lentoyhtiöt Helsinki Kittila

Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Blue1
Blue1
FlyBE
FlyBE
Etsi lentoja Helsinki Kittila
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika