Helsinki
Matkusta lennot Oslo
Oslo
Matkusta juna Drammen
Drammen
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Drammen?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Drammen ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Drammen, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Drammen väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai VY) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Drammen välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Drammen-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Drammen sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Drammen junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Drammen-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Drammen

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Drammen päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Drammen ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Drammen -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Drammen

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Drammen
Norja
Etäisyys
819 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Helsinki Drammen lippuja
Etsi majoitusta Drammen
Suunnittele matkasi Helsinki Drammen helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Drammen helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Drammen välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai VY, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Drammen välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Drammen välillä

Helsinki Drammen lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Drammen sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Drammen voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Drammen?
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Drammen-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Joustavuus Helsinki-Drammen-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Drammen?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Drammen saapuminen asemat

Drammen
Kartta
Etsi Helsinki Drammen lippuja
Etsi majoitusta Drammen

Junat Helsinki Drammen

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Drammen. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Drammen välillä.

Junalippuja Helsinki Drammen voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junalippu Helsinki Drammen kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Helsinki Drammen

VY
VY
Etsi Helsinki Drammen junaliput

Lennot Helsinki Drammen

Lentoyhtiöt Helsinki Drammen

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Helsinki Drammen

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika