Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Reykjavik lennot
Reykjavik
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Matkusta lennot Reykjavik
Reykjavik
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Reykjavik?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Reykjavik ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Reykjavik, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Reykjavik väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Icelandair, Blue1, Finnair, Tallink tai St. Peter Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Reykjavik välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Reykjavik-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Reykjavik sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Reykjavik lautalla

Helsinki ja Reykjavik välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Lennot Helsinki Reykjavik

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Reykjavik päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Reykjavik ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Reykjavik -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Reykjavik

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Reykjavik
Islanti
Etäisyys
2414 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Reykjavik lippuja
Etsi majoitusta Reykjavik
Suunnittele matkasi Helsinki Reykjavik helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Reykjavik helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Reykjavik välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Icelandair, Blue1, Finnair, Tallink tai St. Peter Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Reykjavik välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Reykjavik välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Reykjavik?
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Reykjavik väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Mukavuus Helsinki-Reykjavik-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Reykjavik suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Joustavuus Helsinki ja Reykjavik välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Reykjavik matkan suunnittelua.
Hinnat Helsinki ja Reykjavik välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Kesto Helsinki ja Reykjavik välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Reykjavik.
Helsinki Reykjavik lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Reykjavik välillä on nopein tapa matkustaa 2414 km Helsinki ja Reykjavik välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Reykjavik sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Reykjavik välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Reykjavik voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Reykjavik matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Reykjavik?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Reykjavik saapumislentokentät

Keflavik International
Kartta
Etsi Helsinki Reykjavik lippuja
Etsi majoitusta Reykjavik

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Reykjavik välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Reykjavik ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Reykjavik väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Reykjavik. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Reykjavik.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Reykjavik väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Reykjavik viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Reykjavik-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Reykjavik.
  • 3. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Reykjavik. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Reykjavik, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Lautta Helsinki Reykjavik

Jotkin Helsinki ja Reykjavik välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Reykjavik välillä. Huomaa, että Helsinki ja Reykjavik välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Reykjavik johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttalipun hinta Helsinki Reykjavik voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Reykjavik suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Reykjavik välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Huomaa, että Helsinki ja Reykjavik välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Helsinki ja Reykjavik välisen lautan lähtö- ja saapumissatamat ovat Helsinki ja Reykjavik. Satamiin pääsee helposti autolla, julkisilla liikennevälineillä tai taksilla.

Lauttayhtiöt Helsinki Reykjavik

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Etsi Helsinki Reykjavik lautta lippuja

Lennot Helsinki Reykjavik

Lentoyhtiöt Helsinki Reykjavik

Icelandair
Icelandair
Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
WOW Air
WOW Air
Etsi lentoja Helsinki Reykjavik

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika