Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Riika lennot
Riika
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lautta Tallinna
Tallinna
Matkusta lennot Riika
Riika
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Riika?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Riika ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Riika, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Riika väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Finnair, Air Baltic, Eckerö Line, St. Peter Line tai Viking Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Riika välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Riika-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Riika sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Riika lautalla

Helsinki ja Riika välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Lennot Helsinki Riika

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Riika päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Riika ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Riika -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Riika

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Riika
Latvia
Etäisyys
361 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Riika lippuja
Etsi majoitusta Riika
Suunnittele matkasi Helsinki Riika helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Riika helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Riika välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Finnair, Air Baltic, Eckerö Line, St. Peter Line tai Viking Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Riika välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Riika välillä

Helsinki Riika lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Riika sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Riika välillä on nopein tapa matkustaa 361 km Helsinki ja Riika välillä.
Hinnat Lentoliput Helsinki Riika voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Riika matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Riika välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Riika?
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Riika välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Mukavuus Helsinki-Riika-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Riika suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Riika välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Hinnat Helsinki ja Riika välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Kesto Helsinki ja Riika välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Riika.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Riika?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki West Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Riika saapumislentokentät

Riga
Kartta
Etsi Helsinki Riika lippuja
Etsi majoitusta Riika

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Riika välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Riika ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Riika väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Riika. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Riika.
  • 2. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Riika välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Riika välisellä matkallasi.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Riika väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Riika ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Lautta Helsinki Riika

Mukavuudet Helsinki Riika kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Riika välillä. Huomaa, että Helsinki ja Riika välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Riika johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Huomaa, että Helsinki ja Riika välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Riika kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Riika kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Riika välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Helsinki ja Riika välisellä lautalla on tarjolla aktiviteetteja, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkihuone, rentoutumisalueita ja panoraamanäkymät merelle. Lisäaktiviteetit voivat vaihdella lauttayhtiön ja sesongin mukaan.

Lauttayhtiöt Helsinki Riika

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Etsi Helsinki Riika lautta lippuja

Lennot Helsinki Riika

Lentoyhtiöt Helsinki Riika

Finnair
Finnair
Air Baltic
Air Baltic
Etsi lentoja Helsinki Riika
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika