Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Valletta lennot
Valletta
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Catania
Catania
Matkusta lautta Valletta
Valletta
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta bussi Varsova
Varsova
Matkusta lennot Valletta
Valletta
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Valletta?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Valletta ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Valletta, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Valletta väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Aegean Airlines, Air Malta, Finnair tai Virtu Ferries) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Valletta välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Valletta-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Valletta sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Valletta lautalla

Helsinki ja Valletta välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Valletta

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Valletta, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Helsinki Valletta

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Valletta päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Valletta ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Valletta -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Valletta

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Valletta
Malta
Etäisyys
2799 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Valletta lippuja
Etsi majoitusta Valletta
Suunnittele matkasi Helsinki Valletta helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Valletta helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Valletta välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Aegean Airlines, Air Malta, Finnair tai Virtu Ferries, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Valletta välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Valletta välillä

Helsinki Valletta lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Valletta välillä on nopein tapa matkustaa 2799 km Helsinki ja Valletta välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Valletta sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Valletta välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Valletta voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Valletta matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Valletta?
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Valletta väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Mukavuus Helsinki-Valletta-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Valletta suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Joustavuus Helsinki ja Valletta välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Valletta matkan suunnittelua.
Hinnat Helsinki ja Valletta välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Kesto Helsinki ja Valletta välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Valletta.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Valletta?
Palvelut junassa Helsinki ja Valletta välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Valletta ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Valletta (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Valletta väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Helsinki-Valletta-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Valletta kulkevat 2799 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Valletta.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Valletta?

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Valletta saapumissatamat

Valletta
Kartta

Valletta saapumislentokentät

Luqa
Kartta
Etsi Helsinki Valletta lippuja
Etsi majoitusta Valletta

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Valletta välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Valletta ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Valletta väliselle matkallesi.

  • 1. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Valletta välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Valletta välisellä matkallasi.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Valletta. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Valletta.
  • 3. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Valletta välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Valletta lähtöäsi.

Lautta Helsinki Valletta

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Valletta välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Lauttalipun hinta Helsinki Valletta voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Valletta suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Valletta kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Jotkin Helsinki ja Valletta välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Valletta välillä. Huomaa, että Helsinki ja Valletta välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Valletta johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Huomaa, että Helsinki ja Valletta välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Lauttayhtiöt Helsinki Valletta

Virtu Ferries
Virtu Ferries
Etsi Helsinki Valletta lautta lippuja

Bussi Helsinki Valletta

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Valletta-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat Helsinki ja Valletta väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Valletta vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Valletta liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Valletta Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Valletta, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Valletta vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Valletta Vivanodalla.

Opiskelijat, seniorit ja lapset voivat saada alennuksia bussilipuista Helsinki Valletta joillakin bussiyhtiöillä. Suosittelemme tarkistamaan tämän, kun etsit lippua Vivanodasta, ja muistathan ilmoittaa ikäsi. Sen jälkeen näet ikäryhmääsi koskevat hinnat.

Bussiyhtiöt Helsinki Valletta

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Valletta

Lennot Helsinki Valletta

Lentoyhtiöt Helsinki Valletta

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Air Malta
Air Malta
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Czech Airlines
Czech Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Smart Wings
Smart Wings
Alitalia
Alitalia
Wizzair
Wizzair
Etsi lentoja Helsinki Valletta

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika