Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Zürich lennot
Zürich
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Zürich
Zürich
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Berliini
Berliini
Matkusta kimppakyytiä, bussi, juna Zürich
Zürich
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Zürich?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Zürich ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Zürich, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Zürich väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, Eurolines CH, FlixBus tai Blue1) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Zürich välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Zürich-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Zürich sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Zürich

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Zürich, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Zürich junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Zürich-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Zürich

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Zürich päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Zürich ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Zürich -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Zürich

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Zürich
Sveitsi
Etäisyys
1775 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Zürich lippuja
Etsi majoitusta Zürich
Suunnittele matkasi Helsinki Zürich helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Zürich helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Zürich välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, Eurolines CH, FlixBus tai Blue1, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Zürich välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Zürich välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Zürich?
Hinnat Bussiliput Helsinki Zürich ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Zürich (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Zürich väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Helsinki ja Zürich välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Helsinki-Zürich-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Zürich kulkevat 1775 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Zürich.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Zürich?
Saavutettavuus Helsinki tai Zürich juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus Helsinki ja Zürich välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Zürich ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Helsinki-Zürich-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Zürich-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Helsinki Zürich lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Zürich välillä on nopein tapa matkustaa 1775 km Helsinki ja Zürich välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Zürich sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Zürich voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Zürich matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Zürich välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Zürich?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Zürich saapuminen linja-autoasemat

Zurich
Kartta
Zurich
Kartta

Zürich saapuminen asemat

Zurich HB
Kartta

Zürich saapumislentokentät

Zurich
Kartta
Etsi Helsinki Zürich lippuja
Etsi majoitusta Zürich

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Zürich välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Zürich ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Zürich väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Zürich. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Zürich, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Zürich. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Zürich.
  • 3. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Zürich välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Zürich lähtöäsi.

Bussi Helsinki Zürich

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Zürich vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Zürich Vivanodalla.

Useimmat Helsinki ja Zürich väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Helsinki ja Zürich välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Zürich-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Lähtöjen tiheys Zürich Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Zürich, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Zürich-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussiyhtiöt Helsinki Zürich

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Zürich

Junat Helsinki Zürich

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Zürich. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Helsinki Zürich kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Zürich. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Zürich välillä.

Junalippuja Helsinki Zürich voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Helsinki ja Zürich välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Helsinki ja Zürich välisen reitin liput voi noutaa asemalta, tulostaa kotona tai suoraan matkapuhelimesta. Joillakin asemilla on myös mahdollista noutaa liput itsepalvelukioskista.

Junayhtiöt Helsinki Zürich

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Etsi Helsinki Zürich junaliput

Lennot Helsinki Zürich

Lentoyhtiöt Helsinki Zürich

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Easyjet
Easyjet
Etsi lentoja Helsinki Zürich

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika