Matka kohteeseen Praha - Löydä parhaat tarjoukset

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

Praha: Suosituimpien reittien TOP 5

Berliini
Praha
Saksa, Berliini
Tšekin Tasavalta
Air BerlinCzech AirlinesFlixBusHellö

Berliini Praha matka, jonka etäisyys on 280 Kilometriä, ylläpitää Air Berlin, Czech Airlines, FlixBus tai Hellö.

Voit valita kuljetusvälineesi, josta matkustaa Berliini että Praha: Kone tai Bussi.

  • Hanki hinnat
München
Praha
Saksa, Baijeri
Tšekin Tasavalta
Czech AirlinesFlixBusDeinBusIC BusLEO Express

München Praha matka, jonka etäisyys on 299 Kilometriä, ylläpitää Czech Airlines, FlixBus, DeinBus, IC Bus tai LEO Express.

Menossa München että Praha, voit valita 2 kuljetusmuodosta: Kone tai Bussi.

  • Hanki hinnat
Cesky Krumlov
Praha
Tšekin Tasavalta
Tšekin Tasavalta
FlixBusLEO Express

Cesky Krumlov Praha matka, jonka etäisyys on 142 Kilometriä, ylläpitää FlixBus tai LEO Express.

Matka Cesky Krumlov että Praha jota käyttää vain yksi kuljetusmuoto: Bussi.

  • Hanki hinnat
Frankfurt am Main
Praha
Saksa, Hesse
Tšekin Tasavalta
Czech AirlinesLufthansaDeutsche BahnFlixBus

Frankfurt am Main Praha matka, jonka etäisyys on 409 Kilometriä, ylläpitää Czech Airlines, Lufthansa, Deutsche Bahn tai FlixBus.

Menossa Frankfurt am Main että Praha, voit valita 3 kuljetusmuodosta: Kone, Juna tai Bussi.

  • Hanki hinnat
Varsova
Praha
Puola
Tšekin Tasavalta
Czech AirlinesLOT Polish AirlinesFlixBusRussian Railways

Palvelu alkaen Varsova että Praha (517 Kilometriä Czech Airlines, LOT Polish Airlines, FlixBus tai Russian Railways hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Menossa Varsova että Praha, voit valita 3 kuljetusmuodosta: Kone, Bussi tai Juna.

  • Hanki hinnat

Kuinka mennä bussilla Praha ?

Vinkkejä halvemman bussin löytämiseen kaupunkiin Praha

Vaikka bussikuljetus on jo taloudellinen tapa päästä Praha aina on tilaa vielä pienemmille säästöille.

Joustavat päivämäärät: hyödyksi bussimatkallesi Praha

Jättämällä sinulle jonkin verran liikkumavaraa matkallesi Praha, lisäät mahdollisuuksiasi löytää parempi hinta Eurolines, FlixBus tai DeinBus-ohjelmasta, erityisesti välttämällä ruuhka-aikoja.

Suorita tyhjentävä linja-autojen hintojen vertailu Praha

Vivanoda tarjoaa mahdollisuuden nähdä nopeasti kaikki DeinBus, FlixBus tai Eurolines-hinnat ja tarjoukset. Kun aloitat Berliini, München, Cesky Krumlov, Frankfurt am Main, Varsova, Zurich tai Amsterdam, löydät helposti ihanteellisen bussilipun Praha.

Ole varovainen Eurolines, FlixBus tai DeinBus-erikoistarjousten suhteen

DeinBus, FlixBus tai Eurolines-yritykset järjestivät koko vuoden kampanjoita edulliseen hintaan (kilpailut, linjojen avaaminen jne.) Matkoille Cesky Krumlov, Ostrava, Brno tai Ceske Budejovice tai jopa houkuttelevia alennuksia (opiskelijat, seniorit jne.).

Varaa nopeasti bussimatka kohteeseen Praha

Kun löydät edullisimman hinnan Vivanodasta matkallesi Praha alkaen Berliini, München, Cesky Krumlov, Frankfurt am Main, Varsova, Zurich tai Amsterdam esimerkiksi valitse se ja sinut ohjataan DeinBus, FlixBus tai Eurolines-kuljettajan verkkosivustoon. Suosittelemme varaamaan lippusi nopeasti, koska hinnat voivat nousta nopeasti!

Bussi pysähtyy Praha

Kun pääset Praha, linja-auto pudottaa sinut yhdestä kaupungin 2 linja-autoasemalta, jota liikenteenharjoittajat palvelevat:

  • UAN Florenc Praha (Prague), Bussipysäkki noin 1.5 Kilometriä keskustasta Praha
  • Prague Main Railway Station, Klo 1.2 Kilometriä kaupungin keskustasta

Linja-autoyritykset mennä Praha

Seuraavaa oleskeluasi varten Praha, voit valita vähintään 8 linja-autoyrityksen joukosta matkustaa parhaimmissa olosuhteissa ja erittäin houkuttelevilla hinnoilla.

FlixBus on linja-autoyritys, joka toimii 14 maasta (Saksa, Tšekin Tasavalta, Puola, Sveitsi, Alankomaat, Italia, Itävalta, Ranska, Unkari, Kroatia, Ukraina, Belgia, Slovakia ja Slovenia) matkoja Praha ennallaan 100 kaupungissa, mukaan lukien Berliini, München, Cesky Krumlov, Frankfurt am Main, Varsova, Zurich, Amsterdam, Düsseldorf, Hampuri, Milano, Ostrava, Brno, Ceske Budejovice, Dresden, Regensburg, Köln, Heidelberg, Mannheim, Linz, Pariisi, Arnhem, Budapest, Zagreb, Kiova, Katowice, Eindhoven, Bryssel, Bielefeld, Hannover ja Stuttgart...

Linja-autoyritys DeinBus palvelee Praha keskeytyksettä 2 maasta (Saksa ja Tšekin Tasavalta) 3 kaupungista: München, Regensburg ja Plzen.

Linja-autoyritys WestBus palvelee Praha keskeytyksettä 2 maasta (Tšekin Tasavalta ja Itävalta) 2 kaupungista: Ceske Budejovice ja Linz.

Linja-autoyritys Hellö palvelee Praha keskeytyksettä 4 maasta (Saksa, Tšekin Tasavalta, Italia ja Itävalta) 9 kaupungista: Berliini, Brno, Dresden, Venetsia, Linz, Wien, Salzburg, Villach ja Udine.

Linja-autoyritys IC Bus palvelee Praha keskeytyksettä 2 maasta (Saksa ja Ranska) 5 kaupungista: München, Heidelberg, Mannheim, Nürnberg ja Strasbourg.

Linja-autoyritys Eurolines palvelee Praha keskeytyksettä 1 maasta (Ranska) 4 kaupungista: Pariisi, Strasbourg, Reims ja Nancy.

Linja-autoyritys Eurolines CH palvelee Praha keskeytyksettä 1 maasta (Sveitsi) 3 kaupungista: Zurich, Geneve ja Lausanne.

Linja-autoyritys LEO Express palvelee Praha keskeytyksettä 4 maasta (Saksa, Tšekin Tasavalta, Itävalta ja Slovakia) 12 kaupungista: München, Cesky Krumlov, Brno, Ceske Budejovice, Regensburg, Linz, Salzburg, Uherske Hradiste, Nitra, Piestany, Banska Bystrica ja Prievidza.

Kuinka päästä Praha junalla?

Rautatieyhtiöt tavoittavat Praha

Jos haluat varata junamatkasi Praha, löydä hinnat ja tarjoukset 2 rautatieyhtiön liikenteelle Praha.

Russian Railways on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 2 maasta (Puola ja Valko-Venäjä) säännölliset junayhteydet Praha ja 9 kaupunkia: Varsova, Minsk, Katowice, Brest, Zebrzydowice, Baranavichy, Orsha, Terespol ja Vitebsk.

Deutsche Bahn on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 4 maasta (Saksa, Sveitsi, Alankomaat ja Tanska) säännölliset junayhteydet Praha ja 28 kaupunkia: Frankfurt am Main, Zurich, Amsterdam, Düsseldorf, Hampuri, Kööpenhamina, Köln, Heidelberg, Mannheim, Arnhem, Basel, Bielefeld, Dortmund, Utrecht, Duisburg, Wuppertal, Karlsruhe, Offenburg, Kolding, Flensburg, Odense, Baden, Roskilde, Hamm, Neumunster, Freiburg, Emmerich am Rhein ja Padborg.

Pääasemia palveli kaupungissa Praha

Lähtevyydestäsi riippuen saavut Praha kaupungin 2 eri asemalla:

  • Prague hlavní nádraží , Asema sijaitsee 1.8 Kilometriä of Praha (Central)
  • Prague Holesovice, Klo 2.9 Kilometriä kaupungin keskustasta
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)