Ostrava
Matkusta suoraan Praha kimppakyytiä, juna, lennot, bussi
Praha
Katso hinnat

Miten päästä Ostrava Praha?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ostrava kohteesta Praha ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Ostrava Praha, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Ostrava ja Praha väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (LEO Express, Russian Railways, ÖBB, FlixBus tai LEO Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Ostrava ja Praha välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Ostrava-Praha-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Ostrava Praha sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Ostrava Praha

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Ostrava Praha, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Ostrava Praha junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Ostrava-Praha-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Ostrava Praha

Monet lennot yhdistävät Ostrava ja Praha päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Praha ennätysajassa.

Kimppakyyti Ostrava Praha

Kimppakyyti Ostrava ja Praha välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Praha hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Ostrava tai Praha.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Ostrava Praha -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Ostrava Praha

Lähtökaupunki
Ostrava
Tšekin Tasavalta
Määränpääkaupunki
Praha
Tšekin Tasavalta
Etäisyys
278 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, juna, lennot ja bussi.
Etsi Ostrava Praha lippuja
Etsi majoitusta Praha
Suunnittele matkasi Ostrava Praha helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Ostrava Praha helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Ostrava ja Praha välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten LEO Express, Russian Railways, ÖBB, FlixBus tai LEO Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Ostrava ja Praha välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Ostrava ja Praha välillä

Ostrava Praha lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Ostrava ja Praha välillä on nopein tapa matkustaa 278 km Ostrava ja Praha välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Ostrava Praha sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Ostrava ja Praha välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Ostrava Praha voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Praha matkustavien on usein saavuttava Ostrava lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Ostrava Praha?
Saavutettavuus Ostrava tai Praha juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus Ostrava ja Praha välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Maisemat Ostrava ja Praha väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Ostrava-Praha-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Ostrava-Praha-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Ostrava Praha?
Palvelut junassa Ostrava ja Praha välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Ostrava Praha ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Praha (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Ostrava ja Praha väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Ostrava-Praha-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Ostrava Praha kulkevat 278 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Praha.
Kimppakyytien edut ja haitat Ostrava Praha?
Ystävällisyys Kimppakyyti Ostrava ja Praha välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Joustava Kimppakyyti Ostrava Praha on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Taloudellinen Kimppakyyti Ostrava Praha on usein edullisin tapa matkustaa.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Ostrava-Praha-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Ostrava Praha voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Ostrava? Minne saavun Praha?

Ostrava lähtö bussiasemat

Ostrava střed žel. st. (BUS)
Kartta
Ostrava-Svinov
Kartta

Ostrava lähtöasemat

Ostrava Svinov
Kartta
Ostrava hl. n.
Kartta
Ostrava hlavní nádraží
Kartta

Ostrava lähtevät lentokentät

Mosnov
Kartta

Praha saapuminen linja-autoasemat

UAN Florenc Praha (Prague)
Kartta
Prague Main Railway Station
Kartta
Praha Letiště Václava Havla
Kartta
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Kartta

Praha saapuminen asemat

Praha-Libeň
Kartta
Praha hl. n.
Kartta
Prague hlavní nádraží
Kartta

Praha saapumislentokentät

Prague Ruzyne
Kartta
Etsi Ostrava Praha lippuja
Etsi majoitusta Praha

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Ostrava ja Praha välillä

Oletko päättänyt matkustaa Ostrava Praha ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Ostrava ja Praha väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Ostrava Praha suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Praha lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Ostrava Praha. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Praha.
  • 3. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Ostrava ja Praha välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Praha lähtöäsi.

Bussi Ostrava Praha

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Ostrava-Praha-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat Ostrava ja Praha väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Ostrava ja Praha välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Praha Ostrava vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Praha, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Ostrava-Praha vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Ostrava - Praha Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Ostrava-Praha-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussiyhtiöt Ostrava Praha

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Hellö
Hellö
Etsi bussilippuja Ostrava Praha

Junat Ostrava Praha

Junalippuja Ostrava Praha voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junalippu Ostrava Praha kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Ostrava Praha. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Ostrava ja Praha välillä.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Ostrava Praha. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Ostrava ja Praha välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Ostrava ja Praha välisissä junissa on luiskat ja varatut istumapaikat pyörätuolin käyttäjille ja liikuntarajoitteisille matkustajille. Vammaisia matkustajia kehotetaan ottamaan yhteyttä avustajapalveluun ennen matkaa lisäapua ja optimaalista hoitoa varten Ostrava.

Junayhtiöt Ostrava Praha

LEO Express
LEO Express
Russian Railways
Russian Railways
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Etsi Ostrava Praha junaliput

Lennot Ostrava Praha

Lentoyhtiöt Ostrava Praha

Czech Airlines
Czech Airlines
Job Air
Job Air
Etsi lentoja Ostrava Praha

Kimppakyyti Ostrava Praha

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Ostrava Praha riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Ostrava - Praha voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Ostrava ja Praha välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Ostrava ja Praha, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Ostrava ja Praha välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Ostrava Praha

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Ostrava Praha

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika