Suositeltu reitti
Rovaniemi
Matkusta suoraan Helsinki lennot, juna
Helsinki
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Rovaniemi
Matkusta juna Oulu
Oulu
Matkusta lennot, juna Helsinki
Helsinki
Katso hinnat

Miten päästä Rovaniemi Helsinki?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Rovaniemi kohteesta Helsinki ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Rovaniemi Helsinki, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Rovaniemi ja Helsinki väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai VR) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Rovaniemi ja Helsinki välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Rovaniemi-Helsinki-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Rovaniemi Helsinki sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Rovaniemi Helsinki junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Rovaniemi-Helsinki-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Rovaniemi Helsinki

Monet lennot yhdistävät Rovaniemi ja Helsinki päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Helsinki ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Rovaniemi Helsinki -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Rovaniemi Helsinki

Lähtökaupunki
Rovaniemi
Suomi
Määränpääkaupunki
Helsinki
Suomi
Etäisyys
705 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja juna.
Etsi Rovaniemi Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki
Suunnittele matkasi Rovaniemi Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Rovaniemi Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Rovaniemi ja Helsinki välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai VR, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Rovaniemi ja Helsinki välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Rovaniemi ja Helsinki välillä

Rovaniemi Helsinki lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Rovaniemi Helsinki sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Rovaniemi ja Helsinki välillä on nopein tapa matkustaa 705 km Rovaniemi ja Helsinki välillä.
Turvatarkastukset Helsinki matkustavien on usein saavuttava Rovaniemi lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Rovaniemi ja Helsinki välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Rovaniemi Helsinki voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Rovaniemi Helsinki?
Mukavuus Rovaniemi ja Helsinki välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Rovaniemi Helsinki ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Ympäristöystävällisyys Rovaniemi-Helsinki-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Joustavuus Rovaniemi-Helsinki-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Rovaniemi-Helsinki-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Rovaniemi? Minne saavun Helsinki?

Rovaniemi lähtöasemat

Rovaniemi
Kartta
Muurola
Kartta
Vaarala
Kartta

Rovaniemi lähtevät lentokentät

Rovaniemi
Kartta

Helsinki saapuminen asemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Helsinki saapumislentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta
Etsi Rovaniemi Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Rovaniemi ja Helsinki välillä

Oletko päättänyt matkustaa Rovaniemi Helsinki ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Rovaniemi ja Helsinki väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Rovaniemi Helsinki suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Helsinki lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Rovaniemi ja Helsinki väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Helsinki viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Rovaniemi-Helsinki-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Rovaniemi ja Helsinki väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Helsinki ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Junat Rovaniemi Helsinki

Saadaksesi parhaat tarjoukset Rovaniemi ja Helsinki välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippuja Rovaniemi Helsinki voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Rovaniemi ja Helsinki välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Rovaniemi Helsinki. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Rovaniemi Helsinki junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Rovaniemi Helsinki. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Rovaniemi ja Helsinki välillä.

Junayhtiöt Rovaniemi Helsinki

VR
VR
Etsi Rovaniemi Helsinki junaliput

Lennot Rovaniemi Helsinki

Lentoyhtiöt Rovaniemi Helsinki

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Rovaniemi Helsinki

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika