Düsseldorf
Matkusta suoraan München juna, bussi, lennot, kimppakyytiä
München
Katso hinnat

Miten päästä Düsseldorf München?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Düsseldorf kohteesta München ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Düsseldorf München, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Düsseldorf ja München väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, FlixBus tai ADAC PostBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Düsseldorf ja München välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Düsseldorf-München-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Düsseldorf München sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Düsseldorf München

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Düsseldorf München, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Düsseldorf München junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Düsseldorf-München-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Düsseldorf München

Monet lennot yhdistävät Düsseldorf ja München päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä München ennätysajassa.

Kimppakyyti Düsseldorf München

Kimppakyyti Düsseldorf ja München välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa München hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Düsseldorf tai München.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Düsseldorf München -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Düsseldorf München

Lähtökaupunki
Düsseldorf
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
München
Saksa
Baijeri
Etäisyys
487 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, bussi, lennot ja kimppakyytiä.
Etsi Düsseldorf München lippuja
Etsi majoitusta München
Suunnittele matkasi Düsseldorf München helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Düsseldorf München helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Düsseldorf ja München välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, FlixBus tai ADAC PostBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Düsseldorf ja München välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Düsseldorf ja München välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Düsseldorf München?
Palvelut junassa Düsseldorf ja München välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Düsseldorf ja München väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Düsseldorf München ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput München (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Düsseldorf-München-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Düsseldorf München kulkevat 487 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat München.
Düsseldorf München lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Düsseldorf ja München välillä on nopein tapa matkustaa 487 km Düsseldorf ja München välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Düsseldorf München sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Düsseldorf ja München välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset München matkustavien on usein saavuttava Düsseldorf lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Düsseldorf München voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Düsseldorf München?
Mukavuus Düsseldorf ja München välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Düsseldorf tai München juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Ympäristöystävällisyys Düsseldorf-München-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Düsseldorf-München-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Düsseldorf-München-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Düsseldorf München?
Taloudellinen Kimppakyyti Düsseldorf München on usein edullisin tapa matkustaa.
Ystävällisyys Kimppakyyti Düsseldorf ja München välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Joustava Kimppakyyti Düsseldorf München on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Düsseldorf München voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Düsseldorf-München-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Düsseldorf? Minne saavun München?

Düsseldorf lähtö bussiasemat

Düsseldorf
Kartta
Düsseldorf
Kartta

Düsseldorf lähtöasemat

Düsseldorf Hbf
Kartta
Düsseldorf Flughafen
Kartta
Düsseldorf Wehrhahn
Kartta
Düsseldorf Zoo
Kartta
Düsseldorf-Benrath
Kartta
Düsseldorf-Bilk
Kartta
Düsseldorf-Derendorf
Kartta
Düsseldorf-Reisholz
Kartta
Düsseldorf-Unterrath
Kartta
Düsseldorf Flughafen Terminal
Kartta
Düsseldorf Völklinger Str
Kartta
Düsseldorf Volksgarten
Kartta
Düsseldorf-Eller Süd
Kartta
Düsseldorf-Friedrichstadt
Kartta
Düsseldorf-Garath
Kartta
Düsseldorf-Hamm
Kartta
Düsseldorf-Hellerhof
Kartta
Düsseldorf-Oberbilk
Kartta
Düsseldorf-Rath
Kartta
Düsseldorf-Rath Mitte
Kartta
None
None

Düsseldorf lähtevät lentokentät

Dusseldorf
Kartta

München saapuminen linja-autoasemat

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta
Munich central bus station
Kartta

München saapuminen asemat

München Hbf
Kartta
München Ost
Kartta
München-Pasing
Kartta

München saapumislentokentät

Franz Josef Strauss
Kartta
Etsi Düsseldorf München lippuja
Etsi majoitusta München

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Düsseldorf ja München välillä

Oletko päättänyt matkustaa Düsseldorf München ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Düsseldorf ja München väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    Düsseldorf ja München väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla München ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Düsseldorf München. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan München.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Düsseldorf ja München väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa München viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Düsseldorf-München-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat München.

Bussi Düsseldorf München

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Düsseldorf-München-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussimatkan kesto välillä Düsseldorf - München vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi München liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys München Düsseldorf vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä München, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Düsseldorf ja München välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Düsseldorf-München-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussilipun keskihinta reitillä Düsseldorf-München vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Düsseldorf - München Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Düsseldorf München

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
DeinBus
DeinBus
Hellö
Hellö
Etsi bussilippuja Düsseldorf München

Junat Düsseldorf München

Düsseldorf ja München välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Keskimääräinen junamatka-aika Düsseldorf München riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat München ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Düsseldorf München kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Düsseldorf München junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Düsseldorf München. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Düsseldorf ja München välillä.

Junalippuja Düsseldorf München voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junayhtiöt Düsseldorf München

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Etsi Düsseldorf München junaliput

Lennot Düsseldorf München

Lentoyhtiöt Düsseldorf München

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Etsi lentoja Düsseldorf München

Kimppakyyti Düsseldorf München

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Düsseldorf ja München välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Düsseldorf ja München välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Düsseldorf ja München, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Düsseldorf ja München välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Maksu kimppakyydistä Düsseldorf München suoritetaan yleensä verkossa matkan varaamiseen käytetyn kimppakyytisivuston kautta. Käytetystä verkkosivustosta riippuen käytettävissä on erilaisia maksuvaihtoehtoja.

Kimppakyytijärjestelmä Düsseldorf München

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Düsseldorf München
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika