Matkusta kohteesta Hania kohteeseen Kos

Suunnittele matkasi Haniaista Kosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Haniaista Kosan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Hania
Kos
/
  • Hanki hinnat
2
Hania
Ateena
Kos
  • Hanki hinnat

Matkustaa Hania Kos

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys330 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Hania kohteeseen Kos?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Hania Kosn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Hania Kosn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Haniain ja Kosn kaupungit kartalla sekä reitillä Hania Kos ja eri yhteyspisteet (Kosin lentokenttä, Kosin lauttaterminaali, Soudain lentokenttä, Soudain lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Kos

Kaikki liikennemuodot Hania Kos

Jos haluat matkustaa Haniaista (Kreeta, Kreikka) Kosan (Dodecanese, Kreikka) 330 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Kosan Haniaista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Hania-Ateena ja Ateena-Kos
Jätä Hania ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Souda CHQ: n lentokentälle 13 km: een, kun haluat tehdä lennon Ateenaiin (Eleftherios Venizelos International Airport, IATA-koodi: ATH], jota hallinnoi Aegean Airlines, Ryanair tai Olympic Air.Ateenaista ota toinen kone Aegean Airlines tai Olympic Air: llä, joka vie sinut Kosn lentokentälle (Kos, Kreikka).
Minkäänlaisen risteyksen avulla voit mennä suoraan Haniaista Kosan, mutta on mahdollista ottaa vain vene, jotta tämä matka toteutetaan yhteyksien ansiosta Hania-Ateena ja Ateena-Kos.
Tulet Soudain satamaan 5.9 km de Haniaiin Blue Star Ferries tai ANEK Lines-aluksella. Vene laittaa Athens Piraeus E1n satamaan 9.1 km: ta Ateenaista. Suosittelemme, että tulet Haniain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.Toinen veneretki on pakko päästä Kosan Haniaista: Ateena-Kos on Blue Star Ferries: n kanssa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)