Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Ateena

Suunnittele matkasi Helsinkiista Ateenaan vuonna juna, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

4 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Ateenaan vuonna kone, lautta, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Ateena
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Tallinna
Ateena
  • Hanki hinnat
3
Helsinki
Moskova
Ateena
  • Hanki hinnat
4
Helsinki
Tukholma
Ateena
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Ateena

Kuljetusmuodotkone, lautta, juna
etäisyys2469 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Ateena ?

Kuten monet matkustajat, etsit halvimpia kuljetustarjouksia, joista matkustaa Helsinki että Ateena? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Onneksi Vivanoda on multimodaalinen matkasuunnittelija, joka yhdistää hinnat junat, lautta ja lennot yhdellä haulla. Syötä matkustuspäiväsi vain Ateena ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Helsinki - Ateena tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot, lautta ja junat Aegean Airlines, Finnair, Ukraine International, S7 Airlines, Aeroflot, Czech Airlines, Aerosvit Airlines tai LOT Polish Airlinesista Ateena.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Ateena

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Ateenaan (Attica, Kreikka) 2469 km: n päässä, voit lainata 3 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Ateena on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Ateenaiin (Eleftherios Venizelos International Airport, IATA-koodi: ATH], jota hallinnoi Aegean Airlines, Norwegian Air Shuttle tai Finnair.
Ei ole Helsinkiin Ateenan suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Helsinki-Tallinna.
Tulet Helsinki West Terminalin satamaan 2 km de Helsinkiiin Viking Line, St. Peter Line, Eckerö Line tai Tallink-aluksella. Vene laittaa Tallinn Terminal Dn satamaan 1 km: ta Tallinnaista. Suosittelemme, että tulet Helsinkiin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Helsinkiista Ateenaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Moskova ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat Russian Railways: stä Moskovaiin lähtevät Helsinkiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Moskovaiin on Moscow Leningradskyn asemalla (3.3 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)