Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Ateena lennot
Ateena
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lautta Tallinna
Tallinna
Matkusta lennot Ateena
Ateena
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta juna Moskova
Moskova
Matkusta lennot Ateena
Ateena
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Ateena?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Ateena ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Ateena, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Ateena väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Russian Railways, Ryanair, Aegean Airlines, Finnair tai Eckerö Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Ateena välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Ateena-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Ateena sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Ateena lautalla

Helsinki ja Ateena välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Helsinki Ateena junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Ateena-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Ateena

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Ateena päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Ateena ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Ateena -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Ateena

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Ateena
Kreikka
Attica
Etäisyys
2469 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Ateena lippuja
Etsi majoitusta Ateena
Suunnittele matkasi Helsinki Ateena helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Ateena helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Ateena välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Russian Railways, Ryanair, Aegean Airlines, Finnair tai Eckerö Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Ateena välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Ateena välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Ateena?
Mukavuus Helsinki ja Ateena välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Ateena ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Helsinki tai Ateena juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Helsinki-Ateena-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Ateena-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Ateena?
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Ateena väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Mukavuus Helsinki-Ateena-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Ateena suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Joustavuus Helsinki ja Ateena välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Ateena matkan suunnittelua.
Kesto Helsinki ja Ateena välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Ateena.
Hinnat Helsinki ja Ateena välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Helsinki Ateena lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Ateena sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Ateena välillä on nopein tapa matkustaa 2469 km Helsinki ja Ateena välillä.
Turvatarkastukset Ateena matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Ateena voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Ateena välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Ateena?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki West Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Ateena saapumislentokentät

Eleftherios Venizelos International
Kartta
Etsi Helsinki Ateena lippuja
Etsi majoitusta Ateena

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Ateena välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Ateena ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Ateena väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Ateena. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Ateena.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Ateena väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Ateena viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Ateena-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Ateena.
  • 3. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Ateena suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Ateena lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.

Lautta Helsinki Ateena

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Ateena välillä. Huomaa, että Helsinki ja Ateena välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Ateena johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttalipun hinta Helsinki Ateena voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Ateena suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Ateena välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Mukavuudet Helsinki Ateena kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Jotkin Helsinki ja Ateena välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja Helsinki ja Ateena välisellä lautalla, mutta on suositeltavaa tarkistaa lauttayhtiön erityisvaatimukset lemmikkieläinten kuljettamisesta ennen matkaa.

Lauttayhtiöt Helsinki Ateena

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Silja Line
Silja Line
Etsi Helsinki Ateena lautta lippuja

Junat Helsinki Ateena

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Ateena. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Ateena välillä.

Junalippu Helsinki Ateena kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Helsinki ja Ateena välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Ateena. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Helsinki ja Ateena välisen reitin liput voi noutaa asemalta, tulostaa kotona tai suoraan matkapuhelimesta. Joillakin asemilla on myös mahdollista noutaa liput itsepalvelukioskista.

Helsinki ja Ateena välisissä junissa on tarjolla joko baarivaunuissa tai mobiilipalvelun kautta tarjottavia aterioita, kuten välipaloja, juomia ja lämpimiä aterioita.

Junayhtiöt Helsinki Ateena

Russian Railways
Russian Railways
Etsi Helsinki Ateena junaliput

Lennot Helsinki Ateena

Lentoyhtiöt Helsinki Ateena

Ryanair
Ryanair
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
S7 Airlines
S7 Airlines
Aeroflot
Aeroflot
Czech Airlines
Czech Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Ukraine International
Ukraine International
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Blue1
Blue1
NextJet
NextJet
Olympic Air
Olympic Air
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Aerosvit Airlines
Aerosvit Airlines
Etsi lentoja Helsinki Ateena
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika