Matkusta kohteesta Oulu kohteeseen Kittila

Suunnittele matkasi Ouluista Kittilaan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Ouluista Kittilaan vuonna kone, juna

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Oulu
Tampere
Kittila
  • Hanki hinnat

Matkustaa Oulu Kittila

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys295 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Oulu kohteeseen Kittila?

Tarjoamme 1 reittiä juna, konevalmistella Oulu Kittilan matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Oulu Kittilan matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Ouluin ja Kittilan kaupungit kartalla sekä reitillä Oulu Kittila ja eri yhteyspisteet (Kittilain lentokenttä, Ouluin asema, Oulu Tuirain asema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Kittila

Mitkä kuljetusyritykset menevät Ouluista Kittilaan?

Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjan Oulu-Tampere -juna lähtee Ouluin asemalta (0.6 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Tamperen asemaa saavuttaessa (0.4 km keskustasta)
Lentoyhtiöt
FlyBE tekee lennon lähtevät Tampere-Pirkkala TMP: n lentokentältä, joka sijaitsee 13 km: n päässä Tamperein keskustasta Kittilaiin (saapuminen Kittila KTT: n lentokentälle)

Kaikki liikennemuodot Oulu Kittila

Jos haluat matkustaa Ouluista (Suomi) Kittilaan (Suomi) 295 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Kittila Oulu. Voit ottaa lennonTampere-Kittila tee sitten jäljellä oleva matka juna.
Jätä Tampere ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Tampere-Pirkkala TMP: n lentokentälle 13 km: een, kun haluat tehdä lennon Kittilaiin (Kittila Airport, IATA-koodi: KTT], jota hallinnoi FlyBE.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Ouluista Kittilaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanOulu-Tampere ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Tampereiin lähtevät Ouluin rautatieasemalta Ouluissa. Saapuminen Tampereiin on Tamperen asemalla (0.4 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)