Matkusta kohteesta Oulu kohteeseen Lappeenranta

Suunnittele matkasi Ouluista Lappeenrantaan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Ouluista Lappeenrantaan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Oulu
Helsinki
Lappeenranta
/
  • Hanki hinnat
2
Oulu
Lappeenranta
  • Hanki hinnat

Matkustaa Oulu Lappeenranta

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys460 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Oulu kohteeseen Lappeenranta?

Tarjoamme 2 reittiä juna, konevalmistella Oulu Lappeenrantan matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Oulu Lappeenrantan matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Ouluin ja Lappeenrantan kaupungit kartalla sekä reitillä Oulu Lappeenranta ja eri yhteyspisteet (Lappeenrantain asema, Ouluin lentokenttä, Ouluin asema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Lappeenranta

Mitkä kuljetusyritykset menevät Ouluista Lappeenrantaan?

Lentoyhtiöt
Norwegian Air Shuttle tekee lennon lähtevät Oulu OUL: n lentokentältä, joka sijaitsee 11 km: n päässä Ouluin keskustasta Helsinkiiin (saapuminen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle)
Finnair takaa pyörimisen Oulu OUL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Oulu Centre, Suomi) osoitteesta Helsinki (palvelevat Helsinki-Vantaa HEL: n lentokenttää)
Blue1 käyttää lentoa lähtevät Oulu OUL: n lentokentältä, joka sijaitsee 11 km: n päässä Ouluin keskustasta Helsinkiiin (saapuminen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle)
Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjat Oulu-Helsinki -juna lähtee Ouluin asemalta (0.6 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Helsinkin asemaa saavuttaessa (0.2 km keskustasta) ja Helsinkiista Lappeenrantaiin ja -juna Helsinkiin asemalta Lappeenranta-asemalle ( Suomi)

Kaikki liikennemuodot Oulu Lappeenranta

Jos haluat matkustaa Ouluista (Suomi) Lappeenrantaan (Suomi) 460 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista mennä suoraan Ouluista Lappeenrantaan junalla ilman muutoksia, mutta junat kulkevat linjoilla Oulu-Helsinki ja Helsinki-Lappeenranta voit tehdä koko matkan vain junalla.
Junat VR: stä Helsinkiiin lähtevät Ouluin rautatieasemalta Ouluissa. Saapuminen Helsinkiiin on Helsinkin asemalla (0.2 km keskustasta).Helsinkiissa tarvitaan kirjeenvaihtoa tai muutosta, jossa VR: n hoitama juna lähtee Lappeenrantaille.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Lappeenranta Oulu. Voit ottaa lennonOulu-Helsinki tee sitten jäljellä oleva matka juna.
Jätä Oulu ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Oulu OUL: n lentokentälle 11 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Norwegian Air Shuttle, Finnair tai Blue1.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)