Matkusta kohteesta Turku kohteeseen Rovaniemi

Suunnittele matkasi Turkuista Rovaniemian vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Turkuista Rovaniemian vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Turku
Oulu
Rovaniemi
/
  • Hanki hinnat
2
Turku
Helsinki
Rovaniemi
/
  • Hanki hinnat
3
Turku
Rovaniemi
  • Hanki hinnat

Matkustaa Turku Rovaniemi

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys694 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Turku että Rovaniemi ?

Olet valinnut Rovaniemi seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Turku ja miten löytää paras Turku että Rovaniemi kuljetustarjoukset? Useiden verkkosivustojen selaaminen yksinkertaisen tiedon saamiseksi ja matkan varaamiseksi on aina erittäin työlästä.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat junat ja lennot päästä Rovaniemi. Syötä matkustuspäiväsi vain Rovaniemi ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Turku, matkustat VR, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Air Balticilla junat tai lennot.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Turkuista Rovaniemian?

Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjat Turku-Helsinki -juna lähtee Turkuin asemalta (0.9 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Helsinkin asemaa saavuttaessa (0.2 km keskustasta) ja Helsinkiista Rovaniemiiin ja -juna Helsinkiin asemalta Rovaniemi-asemalle ( Suomi)
Lentoyhtiöt
Norwegian Air Shuttle tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Rovaniemiiin (saapuminen Rovaniemi RVN: n lentokentälle)
Finnair takaa pyörimisen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Rovaniemi (palvelevat Rovaniemi RVN: n lentokenttää)
Air Baltic käyttää lentoa lähtevät Turku TKU: n lentokentältä, joka sijaitsee 6.9 km: n päässä Turkuin keskustasta Ouluiin (saapuminen Oulu OUL: n lentokentälle)

Kaikki liikennemuodot Turku Rovaniemi

Jos haluat matkustaa Turkuista (Suomi) Rovaniemian (Suomi) 694 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista mennä suoraan Turkuista Rovaniemian junalla ilman muutoksia, mutta junat kulkevat linjoilla Turku-Helsinki ja Helsinki-Rovaniemi voit tehdä koko matkan vain junalla.
Junat VR: stä Helsinkiiin lähtevät Turkuin rautatieasemalta Turkuissa. Saapuminen Helsinkiiin on Helsinkin asemalla (0.2 km keskustasta).Helsinkiissa tarvitaan kirjeenvaihtoa tai muutosta, jossa VR: n hoitama juna lähtee Rovaniemiille.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Rovaniemi Turku. Voit ottaa lennonHelsinki-Rovaniemi tee sitten jäljellä oleva matka juna.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Rovaniemiiin (Rovaniemi Airport, IATA-koodi: RVN], jota hallinnoi Norwegian Air Shuttle tai Finnair.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)