Suositeltu reitti
Turku
Matkusta suoraan Oulu juna, lennot
Oulu
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Turku
Matkusta juna, bussi Helsinki
Helsinki
Matkusta lennot, juna Oulu
Oulu
Katso hinnat

Miten päästä Turku Oulu?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Turku kohteesta Oulu ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Turku Oulu, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Turku ja Oulu väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, FlixBus, Air Baltic, Blue1 tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Turku ja Oulu välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Turku-Oulu-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Turku Oulu sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Turku Oulu

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Turku Oulu, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Turku Oulu junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Turku-Oulu-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Turku Oulu

Monet lennot yhdistävät Turku ja Oulu päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Oulu ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Turku Oulu -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Turku Oulu

Lähtökaupunki
Turku
Suomi
Määränpääkaupunki
Oulu
Suomi
Etäisyys
533 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja lennot.
Etsi Turku Oulu lippuja
Etsi majoitusta Oulu
Suunnittele matkasi Turku Oulu helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Turku Oulu helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Turku ja Oulu välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, FlixBus, Air Baltic, Blue1 tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Turku ja Oulu välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Turku ja Oulu välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Turku Oulu?
Hinnat Bussiliput Turku Oulu ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Oulu (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Turku ja Oulu välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Turku ja Oulu väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Turku-Oulu-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Turku Oulu kulkevat 533 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Oulu.
Turku Oulu lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Turku ja Oulu välillä on nopein tapa matkustaa 533 km Turku ja Oulu välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Turku Oulu sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Turku Oulu voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Turku ja Oulu välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Oulu matkustavien on usein saavuttava Turku lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Turku Oulu?
Mukavuus Turku ja Oulu välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Turku tai Oulu juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Nopeus Junat Turku Oulu ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Turku-Oulu-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Turku-Oulu-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Turku? Minne saavun Oulu?

Turku lähtö bussiasemat

Turku, Bus Station
Kartta

Turku lähtöasemat

Turku
Kartta
Kupittaa
Kartta
Turku satama
Kartta

Turku lähtevät lentokentät

Turku
Kartta

Oulu saapuminen asemat

Oulu
Kartta
Oulu Tuira
Kartta
Haukipudas
Kartta
Pikkarala
Kartta

Oulu saapumislentokentät

Oulu
Kartta
Etsi Turku Oulu lippuja
Etsi majoitusta Oulu

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Turku ja Oulu välillä

Oletko päättänyt matkustaa Turku Oulu ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Turku ja Oulu väliselle matkallesi.

  • 1. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Turku ja Oulu välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Turku ja Oulu välisellä matkallasi.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Turku Oulu. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Oulu.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Turku ja Oulu väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Oulu viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Turku-Oulu-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Oulu.

Bussi Turku Oulu

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Turku-Oulu-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussilipun keskihinta reitillä Turku-Oulu vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Turku - Oulu Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Turku - Oulu vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Oulu liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Oulu Turku vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Oulu, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Turku ja Oulu välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat Turku ja Oulu väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Turku Oulu

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Turku Oulu

Junat Turku Oulu

Keskimääräinen junamatka-aika Turku Oulu riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Oulu ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippuja Turku Oulu voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junalippu Turku Oulu kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Turku Oulu junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Turku Oulu. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Turku ja Oulu välillä.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Turku Oulu. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junayhtiöt Turku Oulu

VR
VR
Etsi Turku Oulu junaliput

Lennot Turku Oulu

Lentoyhtiöt Turku Oulu

Air Baltic
Air Baltic
Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Turku Oulu

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika