Suositeltu reitti
Turku
Matkusta suoraan Vaasa juna, bussi
Vaasa
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Turku
Matkusta juna, bussi Helsinki
Helsinki
Matkusta lennot, juna, bussi Vaasa
Vaasa
Katso hinnat

Miten päästä Turku Vaasa?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Turku kohteesta Vaasa ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Turku Vaasa, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Turku ja Vaasa väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, FlixBus, Blue1 tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Turku ja Vaasa välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Turku-Vaasa-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Turku Vaasa sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Turku Vaasa

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Turku Vaasa, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Turku Vaasa junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Turku-Vaasa-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Turku Vaasa

Monet lennot yhdistävät Turku ja Vaasa päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Vaasa ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Turku Vaasa -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Turku Vaasa

Lähtökaupunki
Turku
Suomi
Määränpääkaupunki
Vaasa
Suomi
Etäisyys
296 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja bussi.
Etsi Turku Vaasa lippuja
Etsi majoitusta Vaasa
Suunnittele matkasi Turku Vaasa helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Turku Vaasa helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Turku ja Vaasa välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, FlixBus, Blue1 tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Turku ja Vaasa välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Turku ja Vaasa välillä

Turku Vaasa lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Turku Vaasa sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Turku ja Vaasa välillä on nopein tapa matkustaa 296 km Turku ja Vaasa välillä.
Ympäristöhaitat Turku ja Vaasa välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Turku Vaasa voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Vaasa matkustavien on usein saavuttava Turku lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Turku Vaasa?
Palvelut junassa Turku ja Vaasa välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Turku Vaasa ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Vaasa (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Turku ja Vaasa väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Turku Vaasa kulkevat 296 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Vaasa.
Comfort Turku-Vaasa-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Turku Vaasa?
Mukavuus Turku ja Vaasa välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Turku tai Vaasa juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Nopeus Junat Turku Vaasa ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Joustavuus Turku-Vaasa-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Turku-Vaasa-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Turku? Minne saavun Vaasa?

Turku lähtö bussiasemat

Turku, Bus Station
Kartta

Turku lähtöasemat

Turku
Kartta
Kupittaa
Kartta
Turku satama
Kartta

Vaasa saapuminen linja-autoasemat

Vaasa, Bus Station
Kartta

Vaasa saapuminen asemat

Vaasa
Kartta

Vaasa saapumislentokentät

Vaasa
Kartta
Etsi Turku Vaasa lippuja
Etsi majoitusta Vaasa

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Turku ja Vaasa välillä

Oletko päättänyt matkustaa Turku Vaasa ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Turku ja Vaasa väliselle matkallesi.

  • 1. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Turku ja Vaasa välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Turku ja Vaasa välisellä matkallasi.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Turku Vaasa. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Vaasa.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Turku ja Vaasa väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Vaasa viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Turku-Vaasa-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Vaasa.

Bussi Turku Vaasa

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Turku-Vaasa-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Turku ja Vaasa välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Turku - Vaasa vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Vaasa liikennöivät bussit.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Turku-Vaasa-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Useimmat Turku ja Vaasa väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussilipun keskihinta reitillä Turku-Vaasa vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Turku - Vaasa Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Turku Vaasa

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Turku Vaasa

Junat Turku Vaasa

Turku ja Vaasa välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Turku Vaasa. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Turku ja Vaasa välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Turku Vaasa riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Vaasa ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Turku Vaasa kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Turku ja Vaasa välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Tämä riippuu usein junayhtiön hinnasta ja peruutusehdoista. Jos junalippuasi Turku Vaasa ei voi peruuttaa, voi olla vaihtoehtoja vaihtaa tai muuttaa se lisämaksua vastaan.

Junayhtiöt Turku Vaasa

VR
VR
Etsi Turku Vaasa junaliput

Lennot Turku Vaasa

Lentoyhtiöt Turku Vaasa

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Etsi lentoja Turku Vaasa

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika