Matkusta kohteesta Turku kohteeseen Vaasa

Suunnittele matkasi Turkuista Vaasaan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Turkuista Vaasaan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Turku
Vaasa
  • Hanki hinnat
2
Turku
Helsinki
Vaasa
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Turku Vaasa

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys296 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Turku että Vaasa ?

Vaasa on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Turku että Vaasa kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat lennot ja junat matkustaa Vaasa alkaen Turku Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Vaasa anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Turku - Vaasa tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Turku, matkustat VR, Finnair tai Blue1illa junat tai lennot.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Turkuista Vaasaan?

Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjat Turku-Helsinki -juna lähtee Turkuin asemalta (0.9 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Helsinkin asemaa saavuttaessa (0.2 km keskustasta) ja Helsinkiista Vaasaiin ja -juna Helsinkiin asemalta Vaasa-asemalle ( Suomi)
Lentoyhtiöt
Blue1 tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Vaasaiin (saapuminen Vaasa VAA: n lentokentälle)
Finnair takaa pyörimisen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Vaasa (palvelevat Vaasa VAA: n lentokenttää)

Kaikki liikennemuodot Turku Vaasa

Jos haluat matkustaa Turkuista (Suomi) Vaasaan (Suomi) 296 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista mennä suoraan Turkuista Vaasaan junalla ilman muutoksia, mutta junat kulkevat linjoilla Turku-Helsinki ja Helsinki-Vaasa voit tehdä koko matkan vain junalla.
Junat VR: stä Helsinkiiin lähtevät Turkuin rautatieasemalta Turkuissa. Saapuminen Helsinkiiin on Helsinkin asemalla (0.2 km keskustasta).Helsinkiissa tarvitaan kirjeenvaihtoa tai muutosta, jossa VR: n hoitama juna lähtee Vaasaille.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Vaasa Turku. Voit ottaa lennonHelsinki-Vaasa tee sitten jäljellä oleva matka juna.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Vaasaiin (Vaasa Airport, IATA-koodi: VAA], jota hallinnoi Blue1 tai Finnair.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)