Matkusta kohteesta Bodrum kohteeseen Turku

Suunnittele matkasi Bodrumista Turkuan vuonna juna, bussi, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

4 vaihtoehtoa mennä Bodrumista Turkuan vuonna kone, lautta, juna, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Bodrum
Turku
  • Hanki hinnat
2
Bodrum
Helsinki
Turku
  • Hanki hinnat
3
Bodrum
Tukholma
Turku
  • Hanki hinnat
4
Bodrum
Berliini
Tukholma
Turku
  • Hanki hinnat

Matkustaa Bodrum Turku

Kuljetusmuodotkone, lautta, bussi, juna
etäisyys2628 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Bodrum että Turku ?

Olet valinnut Turku seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Bodrum ja miten löytää paras Bodrum että Turku kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat lennot, lautta, junat ja bussit matkustaa Turku alkaen Bodrum Kirjoita matkapäiväsi Turku ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Bodrum - Turku tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot, lautta, junat ja bussit Lufthansa, Air Baltic, Germania, Turkish Airlines, VR, Norwegian Air Shuttle, Atlasjet tai Blue1ista Turku.

Kaikki liikennemuodot Bodrum Turku

Jos haluat matkustaa Bodrumista (Turkki) Turkuan (Suomi) 2628 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Turkuan Bodrumista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Bodrum-Hampuri, Hampuri-Gdansk ja Gdansk-Turku
Jätä Bodrum ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Milas BJV: n lentokentälle 31 km: een, kun haluat tehdä lennon Hampuriiin (Fuhlsbuettel Airport, IATA-koodi: HAM], jota hallinnoi Germania.Hampuriista ota toinen kone Wizzair tai OLT Express: llä, joka vie sinut Rebiechowon lentokentälle (Gdansk, Puola).Kun olet pysähtynyt Gdanskiin, ota Wizzair-lento Turku TKU: hen.
Ei ole Bodrumin Turkun suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Tukholma-Turku.
Tulet Stockholm Värtahamnen Terminalin satamaan 3.1 km de Tukholmaiin Silja Line, Tallink tai Viking Line-aluksella. Vene laittaa Turkun satamaan 3.2 km: ta Turkuista. Suosittelemme, että tulet Tukholmain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Bodrumista Turkuan ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Turku ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Turkuiin lähtevät Helsinkiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Turkuiin on Turkun asemalla (0.9 km keskustasta).
Vaikka Bodrum Turkuan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone ja/tai lautta], joka suorittaa matkan Berliini-Tukholma.
Sinulle tulee linja-auto Berliiniiin. Bussi putoaa sinut pois Stockholm (0.5 km Tukholma, Ruotsi) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Berlin central bus stationin linja-autoasemalla (9.1 km de Berliini) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Tukholmaille.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)