Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Granada

Suunnittele matkasi Helsinkiista Granadaan vuonna juna, bussi, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Granadaan vuonna kone, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Granada
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Malaga
Granada
/
  • Hanki hinnat
3
Helsinki
Barcelona
Granada
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Granada

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, bussi, juna
etäisyys3254 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Granada ?

Olet valinnut Granada seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Helsinki ja miten löytää paras Helsinki että Granada kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, kimppakyytejä, junat ja lennot päästä Granada. Syötä matkustuspäiväsi vain Granada ja Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Matkustaa Helsinki, lennot, junat, kimppakyytejä tai bussit of Vueling Airlines, Finnair, Renfe, Blablacar, ALSA ja Norwegian Air Shuttle vie sinut Granada.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Granadaan?

Lentoyhtiöt
Norwegian Air Shuttle tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Barcelonaiin (saapuminen Barcelona-El Prat BCN: n lentokentälle)
Vueling Airlines tarjoaa seuraavat kierrokset: Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Barcelona (palvelevat Barcelona-El Prat BCN: n lentokenttää) ja lähtevät Barcelona-El Prat BCN: n lentokentältä, joka sijaitsee 13 km: n päässä Barcelonain keskustasta Granadaiin (saapuminen Granada GRX: n lentokentälle)
Finnair käyttää lentoa Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Barcelona (palvelevat Barcelona-El Prat BCN: n lentokenttää)
Bussiyhtiöt
Bussioperaattori ALSA tarjoaa linja-autoliikennettä Malagain bussiterminaalista Malagaissa ja Granadan linja-autoasemalta ( Espanja)
Kimppakyyti
Halutusta päivämäärästä riippuen Blablacar voi tarjota tarjouksia a matkailumahdollisuus Malaga-Granada (90 km)
Rautatieyritykset
Renfe tarjoaa linjan Barcelona-Granada Trenhotel-juna lähtee Barcelona-Santsin asemalta (2.7 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Granadan asemaa saavuttaessa (1.3 km keskustasta)

Kaikki liikennemuodot Helsinki Granada

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Granadaan (Espanja) 3254 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, kimppakyytejä, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Granadaan Helsinkiista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Helsinki-Barcelona ja Barcelona-Granada
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Barcelonaiin (Barcelona-El Prat Airport, IATA-koodi: BCN], jota hallinnoi Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines tai Finnair.Barcelonaista ota toinen kone Vueling Airlines: llä, joka vie sinut Granadan lentokentälle (Granada, Espanja).
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Helsinkiista Granadaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanBarcelona-Granada ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat Trenhotel Renfe: stä Granadaiin lähtevät Barcelona-Santsin rautatieasemalta Barcelonaissa. Saapuminen Granadaiin on Granadan asemalla (1.3 km keskustasta).
Vaikka Helsinki Granadaan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan Malaga-Granada.
Sinulle tulee linja-auto Malagaiin. Bussi putoaa sinut pois Granada (0.2 km Granada, Espanja) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Malagain linja-autoasemalla (1.4 km de Malaga) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Granadaille.
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Malaga-Granada voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan kone kattamaan koko matkan.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)