Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Kos

Suunnittele matkasi Helsinkiista Kosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Kosan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Kos
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Rhodes
Kos
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Kos

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys2594 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Helsinki kohteeseen Kos?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Helsinki Kosn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Helsinki Kosn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Helsinkiin ja Kosn kaupungit kartalla sekä reitillä Helsinki Kos ja eri yhteyspisteet (Kosin lentokenttä, Kosin lauttaterminaali, Kosin lauttaterminaali, Helsinki-Vantaain lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Kos

Kaikki liikennemuodot Helsinki Kos

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Kosan (Dodecanese, Kreikka) 2594 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Kos on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Kosiin (Kos Airport, IATA-koodi: KGS], jota hallinnoi Finnair.
Ei ole Helsinkiin Kosn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Rhodes-Kos.
Tulet Rhodesin satamaan 0.5 km de Rhodesiin Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways-aluksella. Vene laittaa Kosn satamaan 0.5 km: ta Kosista. Suosittelemme, että tulet Rhodesin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)