Skiathos
Matkusta lautta Thessaloniki
Thessaloniki
Matkusta juna Katerini
Katerini
Katso hinnat

Miten päästä Skiathos Katerini?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Skiathos kohteesta Katerini ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Skiathos Katerini, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Skiathos ja Katerini väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Sea Jets, Hellenic Seaways tai Hellenic Train) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Skiathos ja Katerini välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Skiathos-Katerini-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Skiathos Katerini sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Skiathos Katerini lautalla

Skiathos ja Katerini välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Skiathos Katerini junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Skiathos-Katerini-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Skiathos Katerini -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Skiathos Katerini

Lähtökaupunki
Skiathos
Kreikka
Sporades-saaret
Määränpääkaupunki
Katerini
Kreikka
Etäisyys
149 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Skiathos Katerini lippuja
Etsi majoitusta Katerini
Suunnittele matkasi Skiathos Katerini helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Skiathos Katerini helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Skiathos ja Katerini välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Sea Jets, Hellenic Seaways tai Hellenic Train, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Skiathos ja Katerini välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Skiathos? Minne saavun Katerini?

Skiathos lähtösatamat

Skiathos
Kartta
Skiathos
Kartta

Katerini saapuminen asemat

Katerini / Κατερίνη
Kartta
Etsi Skiathos Katerini lippuja
Etsi majoitusta Katerini

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika