Matkusta kohteesta Vaasa kohteeseen Kittila

Suunnittele matkasi Vaasaista Kittilaan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Vaasaista Kittilaan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Vaasa
Kittila
  • Hanki hinnat
2
Vaasa
Tampere
Kittila
  • Hanki hinnat
3
Vaasa
Helsinki
Kittila
  • Hanki hinnat

Matkustaa Vaasa Kittila

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys529 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Vaasa että Kittila ?

Olet valinnut Kittila seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Vaasa ja miten löytää paras Vaasa että Kittila kuljetustarjoukset? Useiden verkkosivustojen selaaminen yksinkertaisen tiedon saamiseksi ja matkan varaamiseksi on aina erittäin työlästä.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat junat ja lennot päästä Kittila. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot Kittila sitten Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Matkustaa Vaasa, lennot tai junat of VR, Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle ja FlyBE vie sinut Kittila.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Vaasaista Kittilaan?

Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjan Vaasa-Helsinki -juna lähtee Vaasain asemalta (0.4 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Havukoskin asemaa saavuttaessa (17 km keskustasta)
Lentoyhtiöt
Blue1 lentää lähtevät Vaasa VAA: n lentokentältä, joka sijaitsee 9.9 km: n päässä Vaasain keskustasta Helsinkiiin (saapuminen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle) ja Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Kittila (palvelevat Kittila KTT: n lentokenttää)
Norwegian Air Shuttle takaa pyörimisen lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Kittilaiin (saapuminen Kittila KTT: n lentokentälle)
FlyBE käyttää lentoa Tampere-Pirkkala TMP: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Tampere Centre, Suomi) osoitteesta Kittila (palvelevat Kittila KTT: n lentokenttää)
Finnair tarjoaa lentoyhteydet lähtevät Vaasa VAA: n lentokentältä, joka sijaitsee 9.9 km: n päässä Vaasain keskustasta Helsinkiiin (saapuminen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle) ja Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Kittila (palvelevat Kittila KTT: n lentokenttää)

Kaikki liikennemuodot Vaasa Kittila

Jos haluat matkustaa Vaasaista (Suomi) Kittilaan (Suomi) 529 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Kittilaan Vaasaista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Vaasa-Helsinki ja Helsinki-Kittila
Jätä Vaasa ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Vaasa VAA: n lentokentälle 9.9 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Finnair tai Blue1.Helsinkiista ota toinen kone Blue1, Norwegian Air Shuttle tai Finnair: llä, joka vie sinut Kittilan lentokentälle (Kittila, Suomi).
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Vaasaista Kittilaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanVaasa-Helsinki ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Helsinkiiin lähtevät Vaasain rautatieasemalta Vaasaissa. Saapuminen Helsinkiiin on Havukoskin asemalla (17 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)