Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Adana

Suunnittele matkasi Helsinkiista Adanaan vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Adanaan vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Adana
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Adana

Kuljetusmuodotkone
etäisyys2679 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Adana ?

Olet valinnut Adana seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Helsinki ja miten löytää paras Helsinki että Adana kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat lennot matkustaa Adana alkaen Helsinki Kirjoita matkapäiväsi Adana ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Helsinki, matkustat Turkish Airlines, Pegasus tai Onur Airilla lennot.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Adana

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Adanaan (Turkki) 2679 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Ei suoraa lentoa voit lentää Adanaan Helsinkiista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Helsinki-Istanbul ja Istanbul-Adana
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Istanbuliin (Ataturk Airport, IATA-koodi: IST], jota hallinnoi Turkish Airlines.Istanbulista ota toinen kone Onur Air, Pegasus tai Turkish Airlines: llä, joka vie sinut Adanan lentokentälle (Adana, Turkki).

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Adanaan?

Lentoyhtiöt
Turkish Airlines lentää lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Istanbuliin (saapuminen Ataturk IST: n lentokentälle) ja Ataturk IST: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Istanbul Centre, Turkki) osoitteesta Adana (palvelevat Adana ADA: n lentokenttää)
Onur Air takaa pyörimisen lähtevät Ataturk IST: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Istanbulin keskustasta Adanaiin (saapuminen Adana ADA: n lentokentälle)
Pegasus käyttää lentoa Sabiha Gokcen SAW: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Istanbul Centre, Turkki) osoitteesta Adana (palvelevat Adana ADA: n lentokenttää)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)