Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Istanbul

Suunnittele matkasi Helsinkiista Istanbulan vuonna juna, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

4 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Istanbulan vuonna kone, lautta, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Istanbul
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Pietari
Istanbul
/
  • Hanki hinnat
3
Helsinki
Moskova
Istanbul
  • Hanki hinnat
4
Helsinki
Tukholma
Istanbul
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Istanbul

Kuljetusmuodotkone, lautta, juna
etäisyys2148 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Istanbul ?

Olet valinnut Istanbul seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Helsinki ja miten löytää paras Helsinki että Istanbul kuljetustarjoukset? Useiden verkkosivustojen selaaminen yksinkertaisen tiedon saamiseksi ja matkan varaamiseksi on aina erittäin työlästä.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot, lautta ja junat mennä Istanbul alkaen Helsinki, säästät aikaa ja rahaa! Kirjoita matkapäiväsi Istanbul ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Helsinki - Istanbul tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Matkustaa Helsinki, lennot, lautta tai junat of Turkish Airlines, Rossiya, Aegean Airlines, Finnair, Russian Railways, Pegasus, Belavia ja VR vie sinut Istanbul.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Istanbul

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Istanbulan (Turkki) 2148 km: n päässä, voit lainata 3 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Istanbul on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Istanbuliin (Ataturk Airport, IATA-koodi: IST], jota hallinnoi Turkish Airlines.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Helsinkiista Istanbulan ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Pietari ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat Allegro Russian Railways, VR tai Allegro: stä Pietariiin lähtevät Helsinkiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Pietariiin on St. Petersburg Finlyandskyn asemalla (2.9 km keskustasta).
Ei ole Helsinkiin Istanbuln suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Helsinki-Pietari.
Tulet Helsinki West Terminalin satamaan 2 km de Helsinkiiin St. Peter Line-aluksella. Vene laittaa St Petersburgn satamaan 4.8 km: ta Pietariista. Suosittelemme, että tulet Helsinkiin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)