Suositeltu reitti
Ostrava
Matkusta juna, lennot, kimppakyytiä, bussi Praha
Praha
Matkusta kimppakyytiä, bussi Karlovy Vary
Karlovy Vary
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ostrava
Matkusta suoraan Karlovy Vary bussi, kimppakyytiä
Karlovy Vary
Katso hinnat

Miten päästä Ostrava Karlovy Vary?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ostrava kohteesta Karlovy Vary ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Ostrava Karlovy Vary, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Ostrava ja Karlovy Vary väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Blablacar, Czech Airlines, Job Air tai LEO Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Ostrava ja Karlovy Vary välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Ostrava-Karlovy Vary-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Ostrava Karlovy Vary sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Ostrava Karlovy Vary

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Ostrava Karlovy Vary, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Ostrava Karlovy Vary junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Ostrava-Karlovy Vary-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Ostrava Karlovy Vary

Monet lennot yhdistävät Ostrava ja Karlovy Vary päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Karlovy Vary ennätysajassa.

Kimppakyyti Ostrava Karlovy Vary

Kimppakyyti Ostrava ja Karlovy Vary välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Karlovy Vary hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Ostrava tai Karlovy Vary.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Ostrava Karlovy Vary -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Ostrava Karlovy Vary

Lähtökaupunki
Ostrava
Tšekin Tasavalta
Määränpääkaupunki
Karlovy Vary
Tšekin Tasavalta
Etäisyys
389 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Ostrava Karlovy Vary lippuja
Etsi majoitusta Karlovy Vary
Suunnittele matkasi Ostrava Karlovy Vary helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Ostrava Karlovy Vary helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Ostrava ja Karlovy Vary välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Blablacar, Czech Airlines, Job Air tai LEO Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Ostrava ja Karlovy Vary välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Ostrava ja Karlovy Vary välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Ostrava Karlovy Vary?
Maisemat Ostrava ja Karlovy Vary väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Nopeus Junat Ostrava Karlovy Vary ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Ostrava-Karlovy Vary-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Ostrava-Karlovy Vary-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Ostrava Karlovy Vary?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Ostrava ja Karlovy Vary väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Ostrava Karlovy Vary ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Karlovy Vary (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Ostrava-Karlovy Vary-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Ostrava Karlovy Vary kulkevat 389 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Karlovy Vary.
Ostrava Karlovy Vary lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Ostrava ja Karlovy Vary välillä on nopein tapa matkustaa 389 km Ostrava ja Karlovy Vary välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Ostrava Karlovy Vary sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Karlovy Vary matkustavien on usein saavuttava Ostrava lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Ostrava Karlovy Vary voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Kimppakyytien edut ja haitat Ostrava Karlovy Vary?
Joustava Kimppakyyti Ostrava Karlovy Vary on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Taloudellinen Kimppakyyti Ostrava Karlovy Vary on usein edullisin tapa matkustaa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Ostrava Karlovy Vary voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Ostrava? Minne saavun Karlovy Vary?

Ostrava lähtö bussiasemat

Ostrava střed žel. st. (BUS)
Kartta

Ostrava lähtöasemat

Ostrava Svinov
Kartta
Ostrava hl. n.
Kartta

Ostrava lähtevät lentokentät

Mosnov
Kartta

Karlovy Vary saapuminen linja-autoasemat

Karlovy Vary (Terminál)
Kartta
Etsi Ostrava Karlovy Vary lippuja
Etsi majoitusta Karlovy Vary

Bussi Ostrava Karlovy Vary

Bussimatkan kesto välillä Ostrava - Karlovy Vary vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Karlovy Vary liikennöivät bussit.

Ostrava ja Karlovy Vary välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Karlovy Vary Ostrava vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Karlovy Vary, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Ostrava-Karlovy Vary vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Ostrava - Karlovy Vary Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Ostrava Karlovy Vary

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Ostrava Karlovy Vary

Junat Ostrava Karlovy Vary

Junalippu Ostrava Karlovy Vary kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Ostrava Karlovy Vary. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Ostrava ja Karlovy Vary välillä.

Junalippuja Ostrava Karlovy Vary voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Ostrava Karlovy Vary junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Ostrava Karlovy Vary

LEO Express
LEO Express
Etsi Ostrava Karlovy Vary junaliput

Lennot Ostrava Karlovy Vary

Lentoyhtiöt Ostrava Karlovy Vary

Czech Airlines
Czech Airlines
Job Air
Job Air
Etsi lentoja Ostrava Karlovy Vary

Kimppakyyti Ostrava Karlovy Vary

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Ostrava Karlovy Vary riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Ostrava - Karlovy Vary voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Ostrava ja Karlovy Vary välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Ostrava Karlovy Vary

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Ostrava Karlovy Vary

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika