Suositeltu reitti
Rovaniemi
Matkusta suoraan Tallinna lennot
Tallinna
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Rovaniemi
Matkusta juna Helsinki
Helsinki
Matkusta lautta, lennot, bussi Tallinna
Tallinna
Katso hinnat

Miten päästä Rovaniemi Tallinna?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Rovaniemi kohteesta Tallinna ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Rovaniemi Tallinna, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Rovaniemi ja Tallinna väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, FlixBus, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Eckerö Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Rovaniemi ja Tallinna välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Rovaniemi-Tallinna-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Rovaniemi Tallinna sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Rovaniemi Tallinna lautalla

Rovaniemi ja Tallinna välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Rovaniemi Tallinna

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Rovaniemi Tallinna, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Rovaniemi Tallinna junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Rovaniemi-Tallinna-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Rovaniemi Tallinna

Monet lennot yhdistävät Rovaniemi ja Tallinna päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Tallinna ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Rovaniemi Tallinna -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Rovaniemi Tallinna

Lähtökaupunki
Rovaniemi
Suomi
Määränpääkaupunki
Tallinna
Viro
Etäisyys
786 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Rovaniemi Tallinna lippuja
Etsi majoitusta Tallinna
Suunnittele matkasi Rovaniemi Tallinna helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Rovaniemi Tallinna helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Rovaniemi ja Tallinna välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, FlixBus, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Eckerö Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Rovaniemi ja Tallinna välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Rovaniemi ja Tallinna välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Rovaniemi Tallinna?
Nopeus Junat Rovaniemi Tallinna ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Rovaniemi tai Tallinna juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Rovaniemi-Tallinna-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Rovaniemi-Tallinna-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Rovaniemi Tallinna?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Rovaniemi ja Tallinna väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Rovaniemi Tallinna ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Tallinna (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Rovaniemi Tallinna kulkevat 786 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Tallinna.
Comfort Rovaniemi-Tallinna-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Rovaniemi Tallinna?
Miellyttävä kokemus Rovaniemi ja Tallinna väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Joustavuus Rovaniemi ja Tallinna välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Tallinna matkan suunnittelua.
Hinnat Rovaniemi ja Tallinna välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Rovaniemi Tallinna lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Rovaniemi Tallinna sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Rovaniemi ja Tallinna välillä on nopein tapa matkustaa 786 km Rovaniemi ja Tallinna välillä.
Turvatarkastukset Tallinna matkustavien on usein saavuttava Rovaniemi lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Rovaniemi Tallinna voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Rovaniemi? Minne saavun Tallinna?

Rovaniemi lähtöasemat

Rovaniemi
Kartta
Muurola
Kartta
Vaarala
Kartta

Rovaniemi lähtevät lentokentät

Rovaniemi
Kartta

Tallinna saapumissatamat

Tallinn Terminal A
Kartta
Tallinn Terminal D
Kartta

Tallinna saapuminen linja-autoasemat

Tallinn
Kartta

Tallinna saapumislentokentät

Ulemiste
Kartta
Etsi Rovaniemi Tallinna lippuja
Etsi majoitusta Tallinna

Lautta Rovaniemi Tallinna

Jotkin Rovaniemi ja Tallinna välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lauttalipun hinta Rovaniemi Tallinna voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Rovaniemi Tallinna suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Mukavuudet Rovaniemi Tallinna kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Rovaniemi ja Tallinna välillä. Huomaa, että Rovaniemi ja Tallinna välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Tallinna johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttayhtiöt Rovaniemi Tallinna

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Etsi Rovaniemi Tallinna lautta lippuja

Bussi Rovaniemi Tallinna

Bussimatkan kesto välillä Rovaniemi - Tallinna vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Tallinna liikennöivät bussit.

Useimmat Rovaniemi ja Tallinna väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Rovaniemi ja Tallinna välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Rovaniemi-Tallinna-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Rovaniemi Tallinna

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Rovaniemi Tallinna

Junat Rovaniemi Tallinna

Keskimääräinen junamatka-aika Rovaniemi Tallinna riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Tallinna ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Rovaniemi Tallinna kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Rovaniemi ja Tallinna välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Rovaniemi Tallinna. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Rovaniemi ja Tallinna välillä.

Junayhtiöt Rovaniemi Tallinna

VR
VR
Etsi Rovaniemi Tallinna junaliput

Lennot Rovaniemi Tallinna

Lentoyhtiöt Rovaniemi Tallinna

Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Rovaniemi Tallinna

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika