Tallinna
Matkusta lautta, bussi, lennot Helsinki
Helsinki
Matkusta juna Lappeenranta
Lappeenranta
Katso hinnat

Miten päästä Tallinna Lappeenranta?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tallinna kohteesta Lappeenranta ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Tallinna Lappeenranta, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Tallinna ja Lappeenranta väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, FlixBus, Finnair, Eckerö Line tai St. Peter Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Tallinna ja Lappeenranta välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Tallinna-Lappeenranta-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Tallinna Lappeenranta sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Tallinna Lappeenranta lautalla

Tallinna ja Lappeenranta välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Tallinna Lappeenranta

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Tallinna Lappeenranta, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Tallinna Lappeenranta junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Tallinna-Lappeenranta-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Tallinna Lappeenranta

Monet lennot yhdistävät Tallinna ja Lappeenranta päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Lappeenranta ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Tallinna Lappeenranta -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Tallinna Lappeenranta

Lähtökaupunki
Tallinna
Viro
Määränpääkaupunki
Lappeenranta
Suomi
Etäisyys
261 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Tallinna Lappeenranta lippuja
Etsi majoitusta Lappeenranta
Suunnittele matkasi Tallinna Lappeenranta helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Tallinna Lappeenranta helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Tallinna ja Lappeenranta välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, FlixBus, Finnair, Eckerö Line tai St. Peter Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Tallinna ja Lappeenranta välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Tallinna ja Lappeenranta välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Tallinna Lappeenranta?
Hinnat Bussiliput Tallinna Lappeenranta ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Lappeenranta (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Tallinna ja Lappeenranta väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Tallinna Lappeenranta kulkevat 261 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Lappeenranta.
Comfort Tallinna-Lappeenranta-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Tallinna Lappeenranta?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Mukavuus Tallinna-Lappeenranta-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Lappeenranta suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Hinnat Tallinna ja Lappeenranta välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Kesto Tallinna ja Lappeenranta välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Lappeenranta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Tallinna Lappeenranta?
Maisemat Tallinna ja Lappeenranta väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Saavutettavuus Tallinna tai Lappeenranta juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Tallinna-Lappeenranta-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Tallinna-Lappeenranta-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Tallinna Lappeenranta lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Tallinna Lappeenranta sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Tallinna ja Lappeenranta välillä on nopein tapa matkustaa 261 km Tallinna ja Lappeenranta välillä.
Hinnat Lentoliput Tallinna Lappeenranta voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Lappeenranta matkustavien on usein saavuttava Tallinna lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Tallinna? Minne saavun Lappeenranta?

Tallinna lähtösatamat

Tallinn Terminal A
Kartta
Tallinn Terminal D
Kartta

Tallinna lähtö bussiasemat

Tallinn
Kartta

Tallinna lähtevät lentokentät

Ulemiste
Kartta

Lappeenranta saapuminen asemat

Lappeenranta
Kartta
Vainikkala
Kartta
Muukko
Kartta
Pulsa
Kartta
Tapavainola
Kartta
Raippo
Kartta
Lauritsala
Kartta
Joutseno
Kartta
Etsi Tallinna Lappeenranta lippuja
Etsi majoitusta Lappeenranta

Lautta Tallinna Lappeenranta

Jotkin Tallinna ja Lappeenranta välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lauttalipun hinta Tallinna Lappeenranta voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Tallinna Lappeenranta suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Tallinna Lappeenranta kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Auton ottaminen mukaan Tallinna Lappeenranta kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Tallinna ja Lappeenranta välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Lauttayhtiöt Tallinna Lappeenranta

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Etsi Tallinna Lappeenranta lautta lippuja

Bussi Tallinna Lappeenranta

Lähtöjen tiheys Lappeenranta Tallinna vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Lappeenranta, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Tallinna ja Lappeenranta välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Tallinna - Lappeenranta vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Lappeenranta liikennöivät bussit.

Useimmat Tallinna ja Lappeenranta väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Tallinna Lappeenranta

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Tallinna Lappeenranta

Junat Tallinna Lappeenranta

Junalippuja Tallinna Lappeenranta voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Tallinna Lappeenranta. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Tallinna ja Lappeenranta välillä.

Junalippu Tallinna Lappeenranta kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Tallinna Lappeenranta riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Lappeenranta ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junayhtiöt Tallinna Lappeenranta

VR
VR
Etsi Tallinna Lappeenranta junaliput

Lennot Tallinna Lappeenranta

Lentoyhtiöt Tallinna Lappeenranta

Finnair
Finnair
Etsi lentoja Tallinna Lappeenranta

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika