Matkusta kohteesta Zakynthos kohteeseen Chios

Suunnittele matkasi Zakynthosista Chiosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Zakynthosista Chiosan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Zakynthos
Chios
  • Hanki hinnat
2
Zakynthos
Bari
Chios
  • Hanki hinnat
3
Zakynthos
Bari
Ateena
Chios
  • Hanki hinnat

Matkustaa Zakynthos Chios

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys463 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Zakynthos että Chios ?

Suunnittelet matkaa Zakynthos että Chios ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Zakynthos Chios? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Onneksi Vivanoda on multimodaalinen matkasuunnittelija, joka yhdistää hinnat lautta ja lennot yhdellä haulla. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot Chios sitten Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Käytät pääasiassa lennot ja lautta Volotea, Olympic Air, Aegean Airlines, Ventouris Ferries tai Blue Star Ferriesista Chios.

Kaikki liikennemuodot Zakynthos Chios

Jos haluat matkustaa Zakynthosista (Jooniansaaret, Kreikka) Chiosan (Pohjois-Egean saaret, Kreikka) 463 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Chiosan Zakynthosista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Zakynthos-Bari, Bari-Ateena ja Ateena-Chios
Jätä Zakynthos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Zakinthos ZTH: n lentokentälle 3.7 km: een, kun haluat tehdä lennon Bariiin (Palese Airport, IATA-koodi: BRI], jota hallinnoi Volotea.Bariista ota toinen kone Aegean Airlines tai Volotea: llä, joka vie sinut Eleftherios Venizelos Internationaln lentokentälle (Ateena, Kreikka).Kun olet pysähtynyt Ateenaiin, ota Olympic Air-lento Chios JKH: hen.
Ei ole Zakynthosin Chiosn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Zakynthos-Bari ja Ateena-Chios.
Tulet Zakynthosin satamaan 0.5 km de Zakynthosiin Ventouris Ferries-aluksella. Vene laittaa Bari Molo San Vito 4n satamaan 1.4 km: ta Bariista. Suosittelemme, että tulet Zakynthosin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.Toinen veneretki on pakko päästä Chiosan Zakynthosista: Ateena-Chios on Blue Star Ferries: n kanssa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)