Matkusta kohteesta Zakynthos kohteeseen Thessaloniki

Suunnittele matkasi Zakynthosista Thessalonikian vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Zakynthosista Thessalonikian vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Zakynthos
Thessaloniki
  • Hanki hinnat

Matkustaa Zakynthos Thessaloniki

Kuljetusmuodotkone
etäisyys363 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Zakynthos että Thessaloniki ?

Thessaloniki on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Zakynthos että Thessaloniki kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat lennot matkustaa Thessaloniki alkaen Zakynthos Kirjoita matkapäiväsi Thessaloniki ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Käytät pääasiassa lennot Easyjet, Vueling Airlines, Alitalia tai Ryanairista Thessaloniki.

Kaikki liikennemuodot Zakynthos Thessaloniki

Jos haluat matkustaa Zakynthosista (Jooniansaaret, Kreikka) Thessalonikian (Keski-Makedonia, Kreikka) 363 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Ei suoraa lentoa voit lentää Thessalonikian Zakynthosista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Zakynthos-Rooma ja Rooma-Thessaloniki
Jätä Zakynthos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Zakinthos ZTH: n lentokentälle 3.7 km: een, kun haluat tehdä lennon Roomaiin (Fiumicino Airport, IATA-koodi: FCO], jota hallinnoi Easyjet tai Vueling Airlines.Roomaista ota toinen kone Alitalia, Easyjet tai Ryanair: llä, joka vie sinut Makedonian lentokentälle (Thessaloniki, Kreikka).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)