Matkusta kohteesta Dublin kohteeseen Helsinki

Suunnittele matkasi Dublinista Helsinkian vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Dublinista Helsinkian vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Dublin
Helsinki
  • Hanki hinnat
2
Dublin
Tukholma
Helsinki
  • Hanki hinnat

Matkustaa Dublin Helsinki

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys2024 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Dublin kohteeseen Helsinki?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Dublin Helsinkin matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Dublin Helsinkin matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Dublinin ja Helsinkin kaupungit kartalla sekä reitillä Dublin Helsinki ja eri yhteyspisteet (Helsinki-Vantaain lentokenttä, Helsinki Hansa Terminalin lauttaterminaali, Helsinki West Terminalin lauttaterminaali, Helsinki Katajanokan Terminalin lauttaterminaali, Dublinin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Helsinki

Kaikki liikennemuodot Dublin Helsinki

Jos haluat matkustaa Dublinista (Irlanti) Helsinkian (Suomi) 2024 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Dublin> Helsinki on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Dublin ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Dublin DUB: n lentokentälle 9.3 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Finnair tai Norwegian Air Shuttle.
Ei ole Dublinin Helsinkin suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Tukholma-Helsinki.
Tulet Stockholm Värtahamnen Terminalin satamaan 3.1 km de Tukholmaiin St. Peter Line, Tallink, Viking Line tai Silja Line-aluksella. Vene laittaa Helsinki Hansa Terminaln satamaan 16 km: ta Helsinkiista. Suosittelemme, että tulet Tukholmain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)