Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Rijeka lennot
Rijeka
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Pula
Pula
Matkusta bussi, kimppakyytiä Rijeka
Rijeka
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta bussi, lautta Tallinna
Tallinna
Matkusta lennot Rijeka
Rijeka
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Rijeka?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Rijeka ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Rijeka, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Rijeka väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Finnair, Czech Airlines, Norwegian Air Shuttle tai Eckerö Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Rijeka välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Rijeka-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Rijeka sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Rijeka lautalla

Helsinki ja Rijeka välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Rijeka

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Rijeka, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Helsinki Rijeka

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Rijeka päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Rijeka ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Rijeka -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Rijeka

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Rijeka
Kroatia
Primorje-Gorski Kotar
Etäisyys
1790 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Helsinki Rijeka lippuja
Etsi majoitusta Rijeka
Suunnittele matkasi Helsinki Rijeka helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Rijeka helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Rijeka välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Finnair, Czech Airlines, Norwegian Air Shuttle tai Eckerö Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Rijeka välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Rijeka välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Rijeka?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Rijeka väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Helsinki Rijeka ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Rijeka (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Helsinki-Rijeka-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Rijeka kulkevat 1790 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Rijeka.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Rijeka?
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Rijeka välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Rijeka välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Hinnat Helsinki ja Rijeka välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Helsinki Rijeka lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Rijeka välillä on nopein tapa matkustaa 1790 km Helsinki ja Rijeka välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Rijeka sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Rijeka matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Rijeka voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Rijeka?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki West Terminal
Kartta

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Rijeka saapuminen linja-autoasemat

Rijeka
Kartta

Rijeka saapumislentokentät

Rijeka
Kartta
Etsi Helsinki Rijeka lippuja
Etsi majoitusta Rijeka

Lautta Helsinki Rijeka

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Rijeka välillä. Huomaa, että Helsinki ja Rijeka välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Rijeka johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Rijeka kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Rijeka välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Mukavuudet Helsinki Rijeka kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Rijeka välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Lauttayhtiöt Helsinki Rijeka

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Etsi Helsinki Rijeka lautta lippuja

Bussi Helsinki Rijeka

Lähtöjen tiheys Rijeka Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Rijeka, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Rijeka vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Rijeka Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Rijeka-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Rijeka-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Helsinki Rijeka

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Rijeka

Lennot Helsinki Rijeka

Lentoyhtiöt Helsinki Rijeka

Finnair
Finnair
Czech Airlines
Czech Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Nordica
Nordica
EuroLot
EuroLot
Etsi lentoja Helsinki Rijeka

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika