Suositeltu reitti
Venetsia
Matkusta suoraan Cagliari lennot
Cagliari
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Venetsia
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Firenze
Firenze
Matkusta lennot Cagliari
Cagliari
Katso hinnat
Venetsia
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Rooma
Rooma
Matkusta lennot Cagliari
Cagliari
Katso hinnat

Miten päästä Venetsia Cagliari?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Venetsia kohteesta Cagliari ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Venetsia Cagliari, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Venetsia ja Cagliari väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, FlixBus tai Volotea) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Venetsia ja Cagliari välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Venetsia-Cagliari-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Venetsia Cagliari sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Venetsia Cagliari

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Venetsia Cagliari, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Venetsia Cagliari junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Venetsia-Cagliari-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Venetsia Cagliari

Monet lennot yhdistävät Venetsia ja Cagliari päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Cagliari ennätysajassa.

Kimppakyyti Venetsia Cagliari

Kimppakyyti Venetsia ja Cagliari välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Cagliari hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Venetsia tai Cagliari.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Venetsia Cagliari -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Venetsia Cagliari

Lähtökaupunki
Venetsia
Italia
Veneto
Määränpääkaupunki
Cagliari
Italia
Sardinia
Etäisyys
740 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Venetsia Cagliari lippuja
Etsi majoitusta Cagliari
Suunnittele matkasi Venetsia Cagliari helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Venetsia Cagliari helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Venetsia ja Cagliari välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, FlixBus tai Volotea, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Venetsia ja Cagliari välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Venetsia ja Cagliari välillä

Venetsia Cagliari lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Venetsia ja Cagliari välillä on nopein tapa matkustaa 740 km Venetsia ja Cagliari välillä.
Hinnat Lentoliput Venetsia Cagliari voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Kimppakyytien edut ja haitat Venetsia Cagliari?
Ystävällisyys Kimppakyyti Venetsia ja Cagliari välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Venetsia-Cagliari-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Venetsia Cagliari?
Hinnat Bussiliput Venetsia Cagliari ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Cagliari (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Venetsia-Cagliari-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Venetsia Cagliari?
Mukavuus Venetsia ja Cagliari välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Kustannukset Venetsia-Cagliari-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Venetsia? Minne saavun Cagliari?

Venetsia lähtö bussiasemat

Venice (Airport VCE)
Kartta
Mestre (Train station)
Kartta
Venice (Tronchetto)
Kartta

Venetsia lähtöasemat

Venezia Mestre
Kartta
Venezia Santa Lucia
Kartta

Venetsia lähtevät lentokentät

Marco Polo
Kartta
Treviso
Kartta

Cagliari saapumislentokentät

Elmas
Kartta
Etsi Venetsia Cagliari lippuja
Etsi majoitusta Cagliari

Bussi Venetsia Cagliari

Useimmat Venetsia ja Cagliari väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Venetsia ja Cagliari välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Venetsia-Cagliari-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussiyhtiöt Venetsia Cagliari

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Venetsia Cagliari

Junat Venetsia Cagliari

Saadaksesi parhaat tarjoukset Venetsia ja Cagliari välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Venetsia Cagliari. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Venetsia ja Cagliari välillä.

Venetsia ja Cagliari välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Venetsia Cagliari

Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Etsi Venetsia Cagliari junaliput

Lennot Venetsia Cagliari

Lentoyhtiöt Venetsia Cagliari

Volotea
Volotea
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Air One
Air One
Meridiana
Meridiana
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Etsi lentoja Venetsia Cagliari

Kimppakyyti Venetsia Cagliari

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Venetsia ja Cagliari, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Venetsia Cagliari riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Venetsia - Cagliari voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Venetsia Cagliari

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Venetsia Cagliari

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika