Matkusta kohteesta Zakynthos kohteeseen Rhodes

Suunnittele matkasi Zakynthosista Rhodesan vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Zakynthosista Rhodesan vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Zakynthos
Rhodes
  • Hanki hinnat

Matkustaa Zakynthos Rhodes

Kuljetusmuodotkone
etäisyys667 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Zakynthos kohteeseen Rhodes?

Tarjoamme 1 reittiä konevalmistella Zakynthos Rhodesn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaankone).
  • Hanki Zakynthos Rhodesn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Zakynthosin ja Rhodesn kaupungit kartalla sekä reitillä Zakynthos Rhodes ja eri yhteyspisteet (Diagorasin lentokenttä, Zakinthosin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Rhodes

Kaikki liikennemuodot Zakynthos Rhodes

Jos haluat matkustaa Zakynthosista (Jooniansaaret, Kreikka) Rhodesan (Dodecanese, Kreikka) 667 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Ei suoraa lentoa voit lentää Rhodesan Zakynthosista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Zakynthos-Rooma ja Rooma-Rhodes
Jätä Zakynthos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Zakinthos ZTH: n lentokentälle 3.7 km: een, kun haluat tehdä lennon Roomaiin (Fiumicino Airport, IATA-koodi: FCO], jota hallinnoi Easyjet tai Vueling Airlines.Roomaista ota toinen kone Vueling Airlines tai Easyjet: llä, joka vie sinut Diagorasn lentokentälle (Rhodes, Kreikka).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)