Suositeltu reitti
Oulu
Matkusta suoraan Tallinna lennot
Tallinna
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Oulu
Matkusta juna Helsinki
Helsinki
Matkusta lautta, bussi, lennot Tallinna
Tallinna
Katso hinnat

Miten päästä Oulu Tallinna?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Oulu kohteesta Tallinna ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Oulu Tallinna, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Oulu ja Tallinna väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, FlixBus, Finnair, Blue1 tai Norwegian Air Shuttle) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Oulu ja Tallinna välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Oulu-Tallinna-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Oulu Tallinna sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Oulu Tallinna lautalla

Oulu ja Tallinna välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Oulu Tallinna

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Oulu Tallinna, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Oulu Tallinna junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Oulu-Tallinna-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Oulu Tallinna

Monet lennot yhdistävät Oulu ja Tallinna päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Tallinna ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Oulu Tallinna -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Oulu Tallinna

Lähtökaupunki
Oulu
Suomi
Määränpääkaupunki
Tallinna
Viro
Etäisyys
621 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Oulu Tallinna lippuja
Etsi majoitusta Tallinna
Suunnittele matkasi Oulu Tallinna helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Oulu Tallinna helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Oulu ja Tallinna välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, FlixBus, Finnair, Blue1 tai Norwegian Air Shuttle, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Oulu ja Tallinna välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Oulu ja Tallinna välillä

Oulu Tallinna lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Oulu Tallinna sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Oulu ja Tallinna välillä on nopein tapa matkustaa 621 km Oulu ja Tallinna välillä.
Ympäristöhaitat Oulu ja Tallinna välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Oulu Tallinna voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Tallinna matkustavien on usein saavuttava Oulu lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Oulu Tallinna?
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Oulu ja Tallinna välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Mukavuus Oulu-Tallinna-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Tallinna suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Oulu ja Tallinna välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Kesto Oulu ja Tallinna välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Tallinna.
Hinnat Oulu ja Tallinna välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Oulu Tallinna?
Palvelut junassa Oulu ja Tallinna välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Oulu Tallinna ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Tallinna (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Oulu ja Tallinna väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Oulu Tallinna kulkevat 621 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Tallinna.
Comfort Oulu-Tallinna-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Oulu Tallinna?
Mukavuus Oulu ja Tallinna välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Ympäristöystävällisyys Oulu-Tallinna-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Saavutettavuus Oulu tai Tallinna juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Oulu-Tallinna-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Oulu-Tallinna-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Oulu? Minne saavun Tallinna?

Oulu lähtöasemat

Oulu
Kartta
Oulu Tuira
Kartta
Haukipudas
Kartta
Pikkarala
Kartta

Oulu lähtevät lentokentät

Oulu
Kartta

Tallinna saapumissatamat

Tallinn Terminal A
Kartta
Tallinn Terminal D
Kartta

Tallinna saapuminen linja-autoasemat

Tallinn
Kartta

Tallinna saapumislentokentät

Ulemiste
Kartta
Etsi Oulu Tallinna lippuja
Etsi majoitusta Tallinna

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Oulu ja Tallinna välillä

Oletko päättänyt matkustaa Oulu Tallinna ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Oulu ja Tallinna väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Oulu Tallinna. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Tallinna.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Oulu ja Tallinna väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Tallinna ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Oulu ja Tallinna väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Tallinna viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Oulu-Tallinna-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Tallinna.

Lautta Oulu Tallinna

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Oulu ja Tallinna välillä. Huomaa, että Oulu ja Tallinna välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Tallinna johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttalipun hinta Oulu Tallinna voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Oulu Tallinna suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Oulu Tallinna kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Huomaa, että Oulu ja Tallinna välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Auton ottaminen mukaan Oulu Tallinna kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Oulu ja Tallinna välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Oulu ja Tallinna välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Lauttayhtiöt Oulu Tallinna

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Etsi Oulu Tallinna lautta lippuja

Bussi Oulu Tallinna

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Oulu-Tallinna-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Useimmat Oulu ja Tallinna väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussimatkan kesto välillä Oulu - Tallinna vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Tallinna liikennöivät bussit.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Oulu-Tallinna-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussilipun keskihinta reitillä Oulu-Tallinna vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Oulu - Tallinna Vivanodalla.

Oulu-Tallinna-busseissa on yleensä ilmastointi, jotta matkustajat viihtyisivät etenkin kesällä, kun lämpötila on korkea.

Bussiyhtiöt Oulu Tallinna

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Oulu Tallinna

Junat Oulu Tallinna

Oulu ja Tallinna välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippu Oulu Tallinna kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Oulu Tallinna riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Tallinna ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Oulu Tallinna. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Oulu ja Tallinna välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippuja Oulu Tallinna voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junayhtiöt Oulu Tallinna

VR
VR
Etsi Oulu Tallinna junaliput

Lennot Oulu Tallinna

Lentoyhtiöt Oulu Tallinna

Finnair
Finnair
Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
FlyBE
FlyBE
Etsi lentoja Oulu Tallinna

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika