Milano
Matkusta suoraan Brescia juna, kimppakyytiä
Brescia
Katso hinnat

Miten päästä Milano Brescia?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Milano kohteesta Brescia ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Milano Brescia, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Milano ja Brescia väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenord tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Milano ja Brescia välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Milano-Brescia-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Milano Brescia sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Milano Brescia junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Milano-Brescia-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Milano Brescia

Kimppakyyti Milano ja Brescia välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Brescia hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Milano tai Brescia.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Milano Brescia -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Milano Brescia

Lähtökaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Määränpääkaupunki
Brescia
Italia
Lombardia
Etäisyys
81 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja kimppakyytiä.
Etsi Milano Brescia lippuja
Etsi majoitusta Brescia
Suunnittele matkasi Milano Brescia helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Milano Brescia helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Milano ja Brescia välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenord tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Milano ja Brescia välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Milano ja Brescia välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Milano Brescia?
Saavutettavuus Milano tai Brescia juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Milano-Brescia-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Kimppakyytien edut ja haitat Milano Brescia?
Taloudellinen Kimppakyyti Milano Brescia on usein edullisin tapa matkustaa.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Milano Brescia voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Milano? Minne saavun Brescia?

Milano lähtöasemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Greco Pirelli
Kartta
Milano Lambrate
Kartta

Brescia saapuminen asemat

Brescia
Kartta
Etsi Milano Brescia lippuja
Etsi majoitusta Brescia

Junat Milano Brescia

Milano Brescia junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Milano Brescia. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Milano ja Brescia välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Milano Brescia

Trenord
Trenord
Etsi Milano Brescia junaliput

Kimppakyyti Milano Brescia

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Milano Brescia riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Milano - Brescia voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Milano ja Brescia välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Milano Brescia riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Kimppakyytijärjestelmä Milano Brescia

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Milano Brescia
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika