Suositeltu reitti
Milano
Matkusta suoraan Messina kimppakyytiä, juna
Messina
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Milano
Matkusta juna, lennot, kimppakyytiä Reggio Calabria
Reggio Calabria
Matkusta lautta Messina
Messina
Katso hinnat
Milano
Matkusta lennot, juna, bussi, kimppakyytiä Napoli
Napoli
Matkusta juna, kimppakyytiä Messina
Messina
Katso hinnat

Miten päästä Milano Messina?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Milano kohteesta Messina ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Milano Messina, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Milano ja Messina väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus, Alitalia tai Air One) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Milano ja Messina välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Milano-Messina-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Milano Messina sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Milano Messina lautalla

Milano ja Messina välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Milano Messina

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Milano Messina, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Milano Messina junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Milano-Messina-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Milano Messina

Monet lennot yhdistävät Milano ja Messina päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Messina ennätysajassa.

Kimppakyyti Milano Messina

Kimppakyyti Milano ja Messina välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Messina hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Milano tai Messina.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Milano Messina -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Milano Messina

Lähtökaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Määränpääkaupunki
Messina
Italia
Sisilia
Etäisyys
966 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä ja juna.
Etsi Milano Messina lippuja
Etsi majoitusta Messina
Suunnittele matkasi Milano Messina helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Milano Messina helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Milano ja Messina välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus, Alitalia tai Air One, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Milano ja Messina välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Milano ja Messina välillä

Milano Messina lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Milano ja Messina välillä on nopein tapa matkustaa 966 km Milano ja Messina välillä.
Turvatarkastukset Messina matkustavien on usein saavuttava Milano lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Kimppakyytien edut ja haitat Milano Messina?
Joustava Kimppakyyti Milano Messina on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Milano Messina?
Ympäristöystävällisyys Milano-Messina-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Milano-Messina-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Milano Messina?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Hinnat Milano ja Messina välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Milano Messina?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Milano ja Messina väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Milano-Messina-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.

Mistä aloittaa Milano? Minne saavun Messina?

Milano lähtö bussiasemat

Milan autostazione
Kartta
Milan (San Donato)
Kartta

Milano lähtöasemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Porta Garibaldi
Kartta
Milano Rogoredo
Kartta

Milano lähtevät lentokentät

Linate
Kartta
Malpensa
Kartta

Messina saapumissatamat

Messina
Kartta
Messina Caronte Tourist Ferries
Kartta

Messina saapuminen asemat

Messina Centrale + Messina Marittima
Kartta
Etsi Milano Messina lippuja
Etsi majoitusta Messina

Lautta Milano Messina

Huomaa, että Milano ja Messina välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Milano ja Messina välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Lauttalipun hinta Milano Messina voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Milano Messina suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Lauttayhtiöt Milano Messina

Liberty Lines
Liberty Lines
Meridiano Lines
Meridiano Lines
Metromare
Metromare
Caronte & Tourist
Caronte & Tourist
Etsi Milano Messina lautta lippuja

Bussi Milano Messina

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Milano-Messina-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussilipun keskihinta reitillä Milano-Messina vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Milano - Messina Vivanodalla.

Milano ja Messina välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Milano Messina

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Milano Messina

Junat Milano Messina

Junalippu Milano Messina kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja Milano Messina voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Milano ja Messina välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Milano Messina

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Etsi Milano Messina junaliput

Lennot Milano Messina

Lentoyhtiöt Milano Messina

Alitalia
Alitalia
Air One
Air One
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Etsi lentoja Milano Messina

Kimppakyyti Milano Messina

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Milano ja Messina, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Milano Messina riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Milano - Messina voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Milano ja Messina välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Milano Messina

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Milano Messina
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika