Milano
Matkusta suoraan Livorno bussi, juna, kimppakyytiä
Livorno
Katso hinnat

Miten päästä Milano Livorno?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Milano kohteesta Livorno ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Milano Livorno, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Milano ja Livorno väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Blablacar tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Milano ja Livorno välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Milano-Livorno-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Milano Livorno sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Milano Livorno

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Milano Livorno, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Milano Livorno junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Milano-Livorno-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Milano Livorno

Kimppakyyti Milano ja Livorno välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Livorno hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Milano tai Livorno.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Milano Livorno -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Milano Livorno

Lähtökaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Määränpääkaupunki
Livorno
Italia
Toscana
Etäisyys
231 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, juna ja kimppakyytiä.
Etsi Milano Livorno lippuja
Etsi majoitusta Livorno
Suunnittele matkasi Milano Livorno helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Milano Livorno helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Milano ja Livorno välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Blablacar tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Milano ja Livorno välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Milano ja Livorno välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Milano Livorno?
Nopeus Junat Milano Livorno ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Mukavuus Milano ja Livorno välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Kustannukset Milano-Livorno-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Milano-Livorno-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Milano Livorno?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Milano ja Livorno väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Milano Livorno ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Livorno (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Milano-Livorno-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Milano Livorno kulkevat 231 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Livorno.
Kimppakyytien edut ja haitat Milano Livorno?
Ystävällisyys Kimppakyyti Milano ja Livorno välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Joustava Kimppakyyti Milano Livorno on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Milano-Livorno-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Milano? Minne saavun Livorno?

Milano lähtö bussiasemat

Milan autostazione
Kartta

Milano lähtöasemat

Milano Centrale
Kartta

Livorno saapuminen linja-autoasemat

Livorno Stazione FS
Kartta

Livorno saapuminen asemat

Livorno Centrale
Kartta
Quercianella-Sonnino
Kartta
Antignano
Kartta
Etsi Milano Livorno lippuja
Etsi majoitusta Livorno

Bussi Milano Livorno

Useimmat Milano ja Livorno väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Milano-Livorno-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Milano ja Livorno välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Milano-Livorno-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussiyhtiöt Milano Livorno

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Milano Livorno

Junat Milano Livorno

Saadaksesi parhaat tarjoukset Milano ja Livorno välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippu Milano Livorno kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Milano Livorno. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Milano ja Livorno välillä.

Milano ja Livorno välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Milano Livorno

Trenitalia
Trenitalia
Etsi Milano Livorno junaliput

Kimppakyyti Milano Livorno

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Milano Livorno riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Milano Livorno riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Milano - Livorno voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Milano ja Livorno, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytijärjestelmä Milano Livorno

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Milano Livorno
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika