Milano
Matkusta suoraan Pisa kimppakyytiä, bussi, juna
Pisa
Katso hinnat

Miten päästä Milano Pisa?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Milano kohteesta Pisa ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Milano Pisa, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Milano ja Pisa väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Thello, Italo (NTV), FlixBus tai Blablabus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Milano ja Pisa välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Milano-Pisa-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Milano Pisa sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Milano Pisa

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Milano Pisa, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Milano Pisa junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Milano-Pisa-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Milano Pisa

Kimppakyyti Milano ja Pisa välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Pisa hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Milano tai Pisa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Milano Pisa -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Milano Pisa

Lähtökaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Määränpääkaupunki
Pisa
Italia
Toscana
Etäisyys
217 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, bussi ja juna.
Etsi Milano Pisa lippuja
Etsi majoitusta Pisa
Suunnittele matkasi Milano Pisa helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Milano Pisa helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Milano ja Pisa välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Thello, Italo (NTV), FlixBus tai Blablabus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Milano ja Pisa välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Milano ja Pisa välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Milano Pisa?
Hinnat Bussiliput Milano Pisa ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Pisa (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Milano ja Pisa väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Milano Pisa kulkevat 217 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Pisa.
Comfort Milano-Pisa-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Milano Pisa?
Nopeus Junat Milano Pisa ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Mukavuus Milano ja Pisa välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Joustavuus Milano-Pisa-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Milano-Pisa-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Kimppakyytien edut ja haitat Milano Pisa?
Ystävällisyys Kimppakyyti Milano ja Pisa välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Taloudellinen Kimppakyyti Milano Pisa on usein edullisin tapa matkustaa.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Milano-Pisa-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Milano Pisa voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Milano? Minne saavun Pisa?

Milano lähtö bussiasemat

Milan autostazione
Kartta
Milan (San Donato)
Kartta

Milano lähtöasemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Lambrate
Kartta
Milano Rogoredo
Kartta
Milano Porta Garibaldi
Kartta

Pisa saapuminen linja-autoasemat

Pisa
Kartta
Pisa
Kartta

Pisa saapuminen asemat

Pisa Centrale
Kartta
Pisa S.Rossore
Kartta
Etsi Milano Pisa lippuja
Etsi majoitusta Pisa

Bussi Milano Pisa

Lähtöjen tiheys Pisa Milano vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Pisa, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Milano - Pisa vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Pisa liikennöivät bussit.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Milano-Pisa-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat Milano ja Pisa väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Milano Pisa

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Hellö
Hellö
Etsi bussilippuja Milano Pisa

Junat Milano Pisa

Junalippu Milano Pisa kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Milano Pisa riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Pisa ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Milano Pisa junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Milano Pisa. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Milano ja Pisa välillä.

Junayhtiöt Milano Pisa

Trenitalia
Trenitalia
Thello
Thello
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Etsi Milano Pisa junaliput

Kimppakyyti Milano Pisa

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Milano Pisa riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Milano Pisa riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Milano - Pisa voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Milano ja Pisa välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Milano ja Pisa välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyytijärjestelmä Milano Pisa

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Milano Pisa

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika