Miten päästä Slovakia?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Slovakia, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Slovakia.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Slovakia ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Bratislava, Kosice tai Poprad.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Slovakia, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten Wizzair, Czech Airlines, Smart Wings, Russian Railways, FlixBus ja LEO Express, jotta voit helposti varata matkasi.

Junalla Slovakia

Junat ovat erittäin kätevä tapa tutustua Slovakia, sillä junayhteydet ovat nopeita suurimpien kaupunkien välillä ja sieltä avautuvat upeat panoraamanäkymät. Russian Railwaysn suurnopeus- tai alueelliset junat yhdistävät kaltaiset kaupungit lyhyessä ajassa.

Bussilla Slovakia

Bussilla matkustaminen Slovakia on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tutustua maahan omaan tahtiinsa ja kuluttamatta liikaa rahaa. FlixBus ja LEO Express-linja-autot yhdistävät kaukaisimmat kaupungit, kuten Poprad, Kosice tai Bratislava, ja tarjoavat ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen.

Lennot Slovakia

Lentäminen Slovakia tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Bratislava, Kosice tai Poprad. Lentoyhtiöt, kuten Wizzair, Czech Airlines ja Smart Wings, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Slovakia Suomesta

Junat, bussit ja lennot Slovakia - Halvat liput ja hinnat

Matka ja liikenne Slovakia

Slovakia: Mitä nähdä ja tehdä?

Keski-Euroopassa sijaitseva Slovakia on usein unohdettu matkailun helmi. Majesteettisten vuortensa, historiallisten kaupunkiensa ja viehättävien kyliensä ansiosta maa tarjoaa matkailijoille ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen. Tässä on joitakin Slovakian tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Bratislava: Maan pääkaupunki Bratislava on viehättävä kaupunki Tonavan rannalla. Siellä on monia historiallisia ja kulttuurikohteita, kuten Bratislavan linna, Pyhän Martin katedraali ja Primas-palatsi.

Korkea Tatra: Korkea Tatra on upea vuorijono, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät. Tatran kansallispuisto on ihanteellinen paikka patikoijille ja luonnon ystäville.

Košicen kaupunki: Maan itäosassa sijaitseva Košice on Slovakian toiseksi suurin kaupunki. Se on kuuluisa historiallisesta keskustastaan, joka on Unescon maailmanperintökohde, sekä lukuisista kirkoistaan ja katedraaleistaan.

Spišin linna: Spišin linna on yksi Keski-Euroopan suurimmista keskiaikaisista linnoista. Se sijaitsee Prešovin alueella ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät ympäröivälle maaseudulle.

Slovak Paradise -kansallispuisto: Tämä kansallispuisto on kuuluisa omituisista kalliomuodostelmistaan ja viehättävistä rotkoistaan. Se sijaitsee maan pohjoisosassa, lähellä Spišská Nová Vesin kaupunkia.

Slovakiassa liikkumiseen matkailijat voivat käyttää julkista liikennettä, kuten junia ja busseja, jotka yhdistävät maan tärkeimmät kaupungit ja nähtävyydet. Voit myös vuokrata auton tai ottaa taksin, jolloin saat enemmän vapautta ja joustavuutta. Lähimmät kansainväliset lentokentät ovat Bratislava ja Košice.

Slovakia on upea maa, joka tarjoaa matkailijoille monenlaisia maisemia ja aktiviteetteja. Majesteettisista vuorista historiallisiin kaupunkeihin ja viehättäviin kansallispuistoihin löytyy jokaiselle jotakin. Matkustajat voivat hyödyntää julkista liikennettä ja autonvuokrausvaihtoehtoja tutustuakseen maahan ja löytääkseen kaikki sen ihmeet.

Etsi ja löydä lippuja Slovakia
Etsi majoitusta Slovakia

None

None
None
None